2777
2789

خیلی کنجکاوم بدونم،آقایون تو جمع رفیقاشون چه حرفایی میزنن و موضوع بحثاشون چیه؟این حدس که اکثرا شوخیهای مردونه میکنن و درمورد مساله جنسی و ایناحرف میزنن درسته؟یا مثلا عکس و فیلم بیخود نشون هم میدن

خواهشا اگه اطلاعات و تجربه ای دارید اینجابگید

چرا از شوهری نمیپرسی؟

بعدشم همه که مثل هم نیستن

من که شوهرم حرفای جنسی نمیزنه ولی در مورد کااااار و موضوعات فنی و ... تا دلت بخواد حرف میزنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد تو جمع دوستای داداشم بودم

بیش تر در مورد ماشین و موتور و فوتبال و اینا حرف میزنن

یا شوخی میکنن و جوک میگن و مردم آزاری و خاطره و اینا

در مورد مخ زنی و دوست دختر هم گاهی میگن

ولی جنسی من اصلا ندیدم 

حالا شوخی های در لفافه چرا گاهی...

بیشتر راجع به کار و مسائل جامعه و حالا ۴ تا حرف و شوخی جنسی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یعده درمورد اخبار و کار

یعده بازی میکنن و کری میخونن

یعده هم مریضن درمورد مسائل ج حرف میزنن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
با سلام و احترام  والا بعید میدونم آقایون در سنین ما راجب چنین مسائلی صحبت کنند 🙏

چندسالتونه؟تو جمعای فقط مردونه با رفیقاتون چقدر شرکت میکنید؟ببینید سوال من درمورد جمع دوستانه آقایونه تو سنین جوان

واینکه چرا آقایون رفیق باز اینقدر وابسته به جمع دوستانشون هستن و دوست دارن وقتشونو اونجا بگذرونن؟

چندسالتونه؟تو جمعای فقط مردونه با رفیقاتون چقدر شرکت میکنید؟ببینید سوال من درمورد جمع دوستانه آقایون ...

با دوستاشون خوش میگذره خب 

من شوهرم ۳تا رفیق از بچگی باهم بزرگ شدن الانم تتد تند میره پیششون حتی رفت امدم داریم هرهفته میان خونمون یا ما میریم 

راجب مسائل جنسی ام من کمو بیش ازشون یچیزایی شنیدم ک حرف میزدن باهم ولی ن خیلیییی بد😐😂

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
چندسالتونه؟تو جمعای فقط مردونه با رفیقاتون چقدر شرکت میکنید؟ببینید سوال من درمورد جمع دوستانه آقایون ...

زنده باشید 

بنده 40 سال دارم 

آدم معاشرتی هستم و زیاد در جمع دوستان بصورت مجردی میشینیم 

یقینا جمع ما هم سن و سال هستند و متاهل 

هدف از چنین گردهمایی صرفا تخلیه گرفتاری ها و راهکارهاست 

گاهی یا چنین دورهمی هایی به آرامش می‌رسیم چون ساعاتی دور از خانواده هستیم 

و اینکه وقتی تجربیات به وسط میاد انگیزشی ایجاد میشه برای فردایی بهتر 

حال نمی‌دانم سن مورد نظر شما چند بوده است 🙏

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏
به نظرت راستشو میگن شوهرا به خانوماشون؟!🙄

والا اینایی که من گفتمو خودم باگوشای خودم شنیدم

علاقه ای ندارم از شوهرم بپرسم تو جمعای مردونه چیا میگین!

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........