2789

روغن زیاد  بریز نمیچسبه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم پودر سیر و آویشن بریز کمی هم رب انار. رب گوجه هم با روغن خوب سرخ کن فلفل دلمه هم بزن. دیگه جرات داره خوب نشه

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ادویه زرد چوبه نمک فلفل سیاه و قرمز پودر سیر زنجبیل آویشن یکم جعفری خورد شده

واسه ته دیگم روغن یکم بیشتر بریز نمک و یکم زردچوبه هم بزن بزار روغنش یکم داغ بشه بعد نون یا سیب زمینی رو بچین

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

توی سسش فلفل دلمه بزن. رب رو هم با باقی مواد تفت بده. شاید ته قابلمه روغن کم میزنی که میچسبه.

ادویه هم زردچوبه،فلفل،پودر سیر، آویشن و اگه دوست داشتی کاری

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من پیازسرخ میکنم بعدگوشت یاسویا رو توش تفت میدم ورنگش تغییرکردبهش زردچوبه وفلفل سیاه وکاری میزنم یدونه گوجه که رنده ریزکردم میریزم داخلش وبعدهم رب میزنم ولی میذارم خوب سرخ بشه تابه روغن بیافته.برای ته دیگ هم روغن بریزبذارداغ بشه بعدنون یاسیب زمینی بذاروبعدهم بقیه مراحل.دراخرهم زیرقابلمه رو20دقیقه قبل ازغذاخوردن خاموش کن تاقابلمه ازحرارت بیافته بعدته دیگ دربیار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

قابلمه ات حتما خراش داره تهش، تفلون یا گرانیت نیست؟ 

زیره، زردچوبه، ادویه کاری، آویشن، سیر، سماق، فلفل سیاه، اول پیاز داغ حسابی درست کن، سیر هم تفت بده باهاش، گوشت رو با ادویه ها خوب تفت بده، رب رو اضافه کن و تفت بده، آب هم اضافه نکن، اجازه بده با آب خودش باشعله کم بپزه

... و من به تو ایمان دارم...

ادویه= فلفل سیاه یا قرمز-آویشن- نمک- پودر کاری و پاپریکا-گوشت چرخ کرده - جعفری و گشنیز خرد شده بهش بزن بوی خیلی خوبی میگیره- اخر دست رب بزن و با روغن خوب سرخش کن- پیاز داغ فراوان و ۲ حبه سیر هم بزن کافیه برای مایه ی ماکارونی این چیزا خوشمزش میکنه اگه هم میخوای شاهکار کنی اخر دست ک خواستی دم کنی پنیر پیتزا بزن لایه ی اخرو 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

پیازو رنده کن گوشتم توش حسابی تفت بده و زردچوبه و فلفل سیاه بزن تفت بده بعد رب بزن و تفت بده...هر چی ساده تر خوشمره تره ماکارونی  

ته دیگم بزار اب قابلمع کشیده شه روغن بزن یکم داغ شد نونو بزار یا سیبزمینی