2777
2789

چه پسر چه دختر میشه بیاید بگید چیکارا کردید؟تخمکگذاریتون رو چ جوری پیدا کردید؟چند اقدام داشتید و چه روزایی از سیکل؟تزریق جوش شیرین و سرکه هم داشتید؟میخوام یه امار بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5467640/همه-چیز-راجع-به-بارداری-کیت-تخمک-گذاری-دختر-دار-شد ...

عزیزم خودمم تو این تاپیک هستم عالیه این ولی من خواستم جز اون یکمم امار بگیرم

چیا مثلا گلم؟

مثلا اینکه هرروز ناشتا خودتو شوهرت دوسین بخورید بعد هرروز شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده شکم بند ببند بزار رحمت گرم بشه بعدش روزی دوسه تا دونه فلفل سیاه نکوبیده قورت بده بعدش خودتو شوهرت هرروز عرق کاسنی بخورید و خرنوب بهش بده میگن خرنوب واسه پسرزایی عالیه چون اسپرم و قوی میکنه و هرکسی خورده بود ماه اول باردار شده بود  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
روز اقدام‌چی؟؟؟چند اقدام باید داشته باشیم؟

همون دیگه

من هرچی میبینم نمیفهمم کیت تخمک گذاری

دکتر نمیخای بری؟اگه بری بهت میگه 

من میخام رژیم  پسر بگیرم بعد ماه رمضون اونو باید برم از دکتر بپرسم چون خودمم بلد نیستم

همون دیگه من هرچی میبینم نمیفهمم کیت تخمک گذاری دکتر نمیخای بری؟اگه بری بهت میگه  من میخام ر ...

نه نمیخوام دکتر برم 

و همین ماه به امید خدا اقدام میکنم البته ماه پنجم اقدامم میشه

نه نمیخوام دکتر برم  و همین ماه به امید خدا اقدام میکنم البته ماه پنجم اقدامم میشه

دختر خوب خرنوب بخور یکماه تمام خودتو شوهرت بخورید شنیدم اگه بخوری زود حامله میشی و خصوص پسره

چندماهه میخوره همسرم  خودمم بخورم؟

آره خودتم بخور و عرق کاسنی 

بعدشم روزی دوبار شکمتو باروغن سیاه دونه ماساژ بده شکم بند ببند رحمت گرم بمونه