2777
2789
عنوان

حسابدار ها

326 بازدید | 38 پست

این سوال مشکلم در اینه که حقوق پرداختنی من مساوی حقوق ناخالص ام نمیشه نمیدونم مشکل کجاست سه بار حل کردم 

سوال: نرخ دستمزد ساعتی از کارکنان شرکت ستاره معادل ۴۷۰۰ ریال می باشد در صورتی که ساعات کار این کارگر در هفته دوم مرداد ماه ۱۳۷۶ بالغ بر ۵۸ ساعت باشد و نرخ حق بیمه سهم کارکنان ۷ درصد و نرخ مالیات معادل ۱۰ درصد فرض شود و قسط هفتگی وام ضروری مبلغ ۴۰۰۰۰ ریال و قسط وام مسکن مبلغ ۷۰۰۰ ریال باشد 

من صورتحساب حقوق و دستمزد رو اینجوری انجام دادم حقوق عادی رو با ۴۴ محاسبه کردم و گذاشتم بعد حقوق اضافه کاری هم محاسبه کردم و گذاشتم . مزایا هم که نداشتیم و کسورات هم گذاشتم

عزیزم دانشگاه ازاد خوندی؟ الان کجا شاغلی

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق پرداختنی که نباید مساوی ناخالص بشه. حقوق پرداختنی بعلاوه کسوارت باید بشه ناخالص

خب توی ثبت حقوق و دستمزد اینارو داریم 

هزینه ی حقوق و دستمزد که میشه حقوق ناخالص

هزینه ی بیمه سهم کارفرما که میایم حق اولاد رو منهای حقوق ناخالص میکنیم و ضربدر ۲۳ درصد میکنیم 

بیمه پرداختنی هم مثل هزینه ی بیمه سهم کارفرماست و برعکس اینو ضربدر ۳۰ درصد میکنیم 

مالیا پرداختنی هم ضربدر ۱۰ درصد میشه 

حقوق پرداختنی هم میایم بدهکاران رو جمع و بستانکارن رو جدا جمع میکنیم و هر دو رو منها هم میکنیم که باید برابر حقوق ناخالص بشه که من نشد

خب توی ثبت حقوق و دستمزد اینارو داریم  هزینه ی حقوق و دستمزد که میشه حقوق ناخالص هزینه ی بیمه ...

یک هزینه حقوق ثبت میکنی بدهکار و مبلغ ناخالص از محاسبه ت میذاری

یک مبلغ ۲۳درصد بیمه رو هم سمت بدهکار هزینه بیمه سهم کارفرما میذاری که اونم میتونی از ۷ درصد بدست بیاری. مبلغ ۷درصد بیمه رو تقسیم بر ۷درصد کن ضربدر ۲۳ درصد میشه ۲۳ درصد سهم کارفرما

سمت بستانکار ۷درصد بیمه که محاسبه کردی توی کسورات بذار

دوباره سمت بستانکار ۱۰ مالیات محاسبه شده رو بذار 

و دوباره سمت بستانکار حقوق پرداختنی 

ثبتت درست میشه حالا برای کنترلش تراز بدهکار و بستانکارو چک کن

اگر عددهات نمیخونه من یه بار حل کنم بهت عددهارو بگم

یک هزینه حقوق ثبت میکنی بدهکار و مبلغ ناخالص از محاسبه ت میذاری یک مبلغ ۲۳درصد بیمه رو هم سمت بدهکا ...

من همینکارو کردم 

باید صورتحساب حقوق و دستمزد درست کنم و ثبتش

هزینه حقوق و هزینه ی بیمه سهم کارفرم که منم همین دراومد و مالیات هم همین شد و بیمه پرداختنی هم همین شد اما حقوق پرداختنی من شد ۲۴۸۱۰۳ و چون حقوق ناخالص ام شده ۲۹۸۹۲۰ و باید حقوق پرداختنی من مساوی حقوق ناخالص ام بشه میگم اشتباهه