2777
2789
عنوان

حسابدار ها

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 38 پست
حسابهای دریافتنی همون کسورات قبلا ثبت کردی بابت پولی که بهشون دادی شرکت ازشون طلب داره پس توی حسابه ...

آها قربونتتتتتت برم مرسیییب حالا فهمیدم 

حقوف ناخالص رو گفتی چکار کنم که با حقوق پرداختنی مساوی بشه؟😍😍😍😍😍😍😍

آها قربونتتتتتت برم مرسیییب حالا فهمیدم  حقوف ناخالص رو گفتی چکار کنم که با حقوق پرداختنی مساو ...

خواهش میکنم عزیزم حقوق پرداختنی رو باید با مالیات بیمه ۷درصد و قسط وامها جمع کنی تا برابر با حقوق ناخالص بشه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم عزیزم حقوق پرداختنی رو باید با مالیات بیمه ۷درصد و قسط وامها جمع کنی تا برابر با حقوق نا ...

آها قربونت برم مرسی 

بچه ها از همه ی شما تشکر میکنم که راهنماییم کردین کاشکی دوستی مثل شما داشتم که کمکم کنه بدبختی ازشون راهنماییم میخوایم رد میکنند و...... مرسییی

خواهش میکنم هر سوالی داشتی بپرس منو صدا بزنی میام 

میگم یه چیز  من توی صورتحساب حقوق ناخالص ام فقط با اینا محاسبه شد با حقوق عادی که ۲۰۶۸۰۰ و حقوق اضافه کاری کخ ۹۲۱۲۰ که حقوق ناخالص ام شده ۲۹۸۹۲۰ اینو با چه عددی کم کنم که بشه ۲۰۱۱۰۳ . عددش چیه؟ 

هزینه بیمه سهم کارکنان که هفت درصده و شدهد۲۰۹۲۴ با این نمیشه کمش کنم که بشه ۲۰۱۱۰۳

قربونت اشکال نداره یک عدد بیشتر بشه  حقوق پرداختنی ۲۰۱۱۰۳ و اون شده ۲۰۱۱۰۴  مشکلی نیست؟

نه عزیزم توی بیمه چون اعشار میشه باید گرد کنی . اون ۱ ریال برای اینکه تو گرد نکردی. اشکالی هم نداره