2777
2789
عنوان

مادر شوهر

566 بازدید | 25 پست

سلام عصری مادر شوهر دلم شکونده هر کار میکنم خوابم نمیبره و اروم نمیشم خدا جوابش بده بگین امین .طبقه بالا شیم عصری بچه را گذاشتم پیشش تا حدود ده مین رفتم نونوا برگشتنی داشت غر میزد مگه نوکرشم و... بحث مون شد خیلی اعصابم داغون

همین🤨

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبینی این کارا رو بذار بر عهده شوهرت مخصوصا با اینکه بچه کوچیک داری 

فکر کن تنهایی اونجا یه شهر غریبی 

من خیلی کم میرم برا خرید خونه بیرون 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

دعا  کن تو این شبای عزیز مادرشوهر منم  تقاص همه دروغ هایی که  از طرف من به بقیه گفت تقاص همه نفرین کردناش تقاص همه فحشاش  تقاص همه تهمت هاشو و تقاص دزدی هاشو بده به حق ماه رمضان

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

چرا بحث کردین خب 

بچتو میبردی خونت دیگ ام نمیزاشتی پیشش 

شاید توم دل اونو شکستی اونم تورو واگزار کرده ب خدا

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..