2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 25 پست
بیخیال بابا مادرشوهرمن هرچقدر بد باشه بامن نوه شو بدم دستش عین چی نگه میداره تازه خوشحالم میشه 

ن بخدا از بس عفریته هز صبخ تا شب با بچم تنها دق میکنیم حاضر نمیشم بیام پایین بعد خواستم بچه را نبرم تو این کرنا داشت قر میزد مگه ما ضامن شیم و‌‌‌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا بحث کردین خب  بچتو میبردی خونت دیگ ام نمیزاشتی پیشش  شاید توم دل اونو شکستی اونم تور ...

ن من زبون ندارم  گفتم خب پنج مین بیشتر بود میگه تو چکار کردی برام که من نگهش دارم

ن من زبون ندارم  گفتم خب پنج مین بیشتر بود میگه تو چکار کردی برام که من نگهش دارم

حتما خسته بوده اذیت شده 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اره اخه طبقه بالاشم کار زیادی کرده بود

واسه این چیزا حرص نخور

گفت که گفت

فردا هم بده بچتو برو ی ساعت بخواب 😁

به جای حرص خوردن حرص بده

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

واسه این چیزا حرص نخور گفت که گفت فردا هم بده بچتو برو ی ساعت بخواب 😁 به جای حرص خوردن حرص بده

گفتم پنج مین بیشتر بود میگه تو ریدی برام که من بچه تو نگه دارم گفتم ریدم که ریدم 

گفتم پنج مین بیشتر بود میگه تو ریدی برام که من بچه تو نگه دارم گفتم ریدم که ریدم 

وای خدا😂میگفتی چشم ازین به بعد می...😹

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

ن کلا چشم دیدن من نداره

خب تو ک میدونی از این ب بعد بچتو نزار پیشش 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..