2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سرطان سینه اگه زود تشخیص داده بشه کاملا درمان میشن. مادر سرطان سینه داشتن خدا رو شکر الان هیچ مشکلی ندارن. فقط اگه شک داری سریع تر دکتر مراجعه کن عزیزم 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
سرطان سینه اگه زود تشخیص داده بشه کاملا درمان میشن. مادر سرطان سینه داشتن خدا رو شکر الان هیچ مشکلی ...

اصلا دلشو ندارم مادرتون علایمش چی بود من دراز که میشم تو سینه چپم از بیخ ی سفتی احساس میکنم 

عزیزم ۹ بیماری خوش خیم سینه داریم که علاعمش مثل دقیقا سرطانه ها

تا نمونه ندین اصلا مشخص نمیکنه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
اصلا دلشو ندارم مادرتون علایمش چی بود من دراز که میشم تو سینه چپم از بیخ ی سفتی احساس میکنم 

خب این که گفتید میتونه علاعم فیبروم پستان باشه که با دارو حله

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
عزیزم ۹ بیماری خوش خیم سینه داریم که علاعمش مثل دقیقا سرطانه ها تا نمونه ندین اصلا مشخص نمیکنه

میگم مثلا من که این سفتی رو دو ساله احساس میکنم و‌ هنوز زنده م یعنی میتونه بی خطر باشه دیگه 

من خودم ی دو سالی هست ی چیز سفت تو سینه م حس میکنم ولی دکتر نرفتم 

ی چیز سفت یعنی چی چطوری حس میکنی

ببین زشته ولی میگم 

من دیقن وسط سینه هام هردو فشار ک میدم ی چی سفتیه ک دایره ای هس خیلی میترسم

میترسم برم دکتر

نمیدونم چرا اینجوریه

منظورم زیر کبودی ها هست دیقن اندازه همین کبودیا زیرشون دایره ای سفته

أحب نفسك اولاً🌜🌸 ۱۷•

برو دکتر که اعصابت اروم بشه

بعدشم اگر سرطان بود الان اوضاع بیخ پیدا کرده بود

مطپعنم چیزی نیست برو که مطمعن بشی

ادم از استرس نابود میشه ها

میگم مثلا من که این سفتی رو دو ساله احساس میکنم و‌ هنوز زنده م یعنی میتونه بی خطر باشه دیگه 

صد در صد بی خطره 

چون سرطان اصلا مهلت نمیده

خب این که گفتید میتونه علاعم فیبروم پستان باشه که با دارو حله

ببخشید عزیزم

میشع این سوالمو جواب بدی

ببین زشته ولی میگم 

من دیقن وسط سینه هام هردو فشار ک میدم ی چی سفتیه ک دایره ای هس خیلی میترسم

میترسم برم دکتر

نمیدونم چرا اینجوریه

منظورم زیر کبودی ها هست دیقن اندازه همین کبودیا زیرشون دایره ای سفته

أحب نفسك اولاً🌜🌸 ۱۷•
ی چیز سفت یعنی چی چطوری حس میکنی ببین زشته ولی میگم  من دیقن وسط سینه هام هردو فشار ک میدم ی ...

اون غده های شیریه که ولی من دراز که میکشم زیر پوستم سفتی حس میکنم فقط تو سینه چپ سینه راستم عادیه