2777
2789
عنوان

چالش😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10266 بازدید | 586 پست
چرا هیچکس اسم منو نگفت صورتم مثل ماه میمونه🤦🏻‍♀️

ماهرخ؟

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هیچکس اسم منو نگفت صورتم مثل ماه میمونه🤦🏻‍♀️

ماهرو؟

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 
عه عه اسی ببین چی کار کردی  اسممون لو رفت😂😂  از همین جا به تمام کسانی که شناسایی شدن سل ...

😂😂

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)