2777
2789
عنوان

چالش😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10266 بازدید | 586 پست
نه 😂😐

الماس؟😐

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم نوه ی کوروش کبیر

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃

اونی که با گرز هم بکوبی تو سرش چیزی نمیگه😐

باهوش‌ا بریزید وسط ببینم چند نفرید😐😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نه دور تر شدی😂😂....ترکی دریا چی میشه؟...

دنیز

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😂😂😂نه خواهر ن 

یه راهنمایی کن خو