2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم seven رو ببینی چیکار میکنی😑 یه ماه درگیرش بودم

من فقط کمدی میبینم و گاهی ترسناک 

با ترسناک مشکلی ندارم 

برکینگ بدم کامل دیدم مشکلی نداشتم 

ولی این صحتش اعصاااااب خورد کن و ناراحت کننده بود 🥺🥺🥺

من فقط کمدی میبینم و گاهی ترسناک  با ترسناک مشکلی ندارم  برکینگ بدم کامل دیدم مشکلی نداش ...

منم ترسناک خیلی دوس دارم ولی تا یه مدت درگیرشم. البته ادم عادی میترسه و درگیر میشه. ی جا خوندم کسایی که فیلم ترسناک میبینن بعد با خیال راحت میخوابن روانین و باید ازشون ترسید😑

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
منم ترسناک خیلی دوس دارم ولی تا یه مدت درگیرشم. البته ادم عادی میترسه و درگیر میشه. ی جا خوندم کسایی ...

پس ازم بترس😂من با ترسناک مشکلی ندارم چون میگم قدرتی بالاتر از بالاسری نیس و جن و اینا کار ب دنیای ادما ندارن 

ولی خب فیلمای جنایی اتفاقات حقیقی و تلخن  

بخاطر همین خ ازارم میده بعضی صحنه ها

پس ازم بترس😂من با ترسناک مشکلی ندارم چون میگم قدرتی بالاتر از بالاسری نیس و جن و اینا کار ب دنیای ا ...

نگاه نکن عزیزم الانم برو آهنگ گوش کن یا یه چیزی بخور بشوره ببره 😁

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪