2777
2789
عنوان

تولد دعوت شدیم

213 بازدید | 19 پست

😐😐😐

ملت اسگلن! تو این کرونا. تو فضای باز گرفتن مثلا مشکلی نباشه.

ما که نمی‌ریم ولی چقدر دلم از اینجور مهمونیا می‌خواست😭😭😭😭 شلوغ پلوغ، بزن و برقص تا نصفه شب. هعییی

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

نرید بهتره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته قبل رفتم ۱۵ نفر بودیم خریت کردم رفتما خیلی ام خوش گذشت  ولی یه هفته اس از سایه خودمم ...

این حداقل ۵۰، ۶۰ نفره.

دارم می‌میرم برای مهمونی😭😭😭😭. اما گفتیم نمیایم. 

تو فضای باز چه مشکلی داره؟کلا به نظرم قرنطینه خی مزخرفه.همه فامیل باهم رفت و امد میکنن وقتی میرن تو محیط آزاد ماسک میزنن.خدایی همه تو خیابون ماسک میزنن از همه شنیدم .به جای اینکه مغازه هارو ببندن پارکا رو ببندن باید رفت و امد به خونه همدیگه و محیط بشته رو ممنوع میکردن

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
اونم تو ماه رمضان....انقدر از جشنای تو ماه رمضان بدم میاد بعد افطار ادم فقط باید دراز بکشه حس بزن بر ...

بعید می‌دونم کسی روزه باشه. 

تو فضای باز چه مشکلی داره؟کلا به نظرم قرنطینه خی مزخرفه.همه فامیل باهم رفت و امد میکنن وقتی میرن تو ...

چی بگم والا!؟ 

کار اینا که کارای ملانصرالدینه.

اما ما می‌ترسیم بریم.