2454
2561

زیبایی؟

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣                                

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

نه .تومور

دکتر مهاجر جراح عمومیه کارش عالیه اما نمیدونم هنوزم عمل میکنه یا نه

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣                                
2564
هر دکتری میشناسید معرفی کنید عجله دارم

عزیزم برای اینکه بتونی دکتر و جراح پستان خوبی پیدا کنی میتونی بری سایت انجمن جراحان پستان ایران من خودم میخواستم جراحی پستان پیدا کنم رفتم اینجا پزشک پیدا کردم و رفتم جراحی پروتز سینه انجام دادم و خداروشکر خوب شدم و اصلا مشکلی ندارم 

2456

منم خیلی دنبال یه جراح پستان خوب میگردم حالا بهم سایت انجمن جراحان پستان رو معرفی کردن میگن جراحای خیلی خوبی داره ولی هنوز نرفتم ببینم چجوریه قراره برم چک کنم

2568

سلام من اصفهان رو راستش اطلاع ندارم اما یه متخصص جراح پستان خیلی خوب توی تهران میشناسم . دکتر مریم شریفی که کار زیبایی هم انجام میدن ایشون. دکتر خیلی خوب و با تجربه و با اخلاقی هست. آدرس و شماره تماسشون اینه.

آدرس: تهران - پاسداران - خیابان دولت - بین اختیاریه و دیباجی پلاک 111 - ساختمان 450غربی - طبقه 3 - واحد29

تلفن: 09033357516