2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلام کلی ویژگی مثبت داره

که اگر مردم واقعا بهشون عمل می کردن وضع اینطوری نمیبود

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،

این چیزای مسخره چیزاییه ک ب احکام دبن اضافه شدع

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

در کل دیه مرد دوبرابر زنه

دلیلشم که من خوندم این بود مرد نون اور خانوادس و خانوادش با مرگش به پول بیشتری نیاز دارن

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
اسلام کلی ویژگی مثبت داره که اگر مردم واقعا بهشون عمل می کردن وضع اینطوری نمیبود

😐😐چ ربطی دارع؟؟الان اگ همه ب چیزای دیگ عمل کنن این اصلاح میشه؟

😐😐چ ربطی دارع؟؟الان اگ همه ب چیزای دیگ عمل کنن این اصلاح میشه؟

😐

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،