2777
2789
راضی ازین ک بی ارزشی😐؟ ک میخایی ب همین سادگی ولش کنی

بی ارزشی کجا بود دیه مرد تو جیبه خودش میره با خودش میبره تو قبرش یا میرسه به زن و بچش؟! 

یکم فک کنین خدایی

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بله، دیه زن نصف مرده در اسلام 

امام صادق(ع) فرمود:

«دیة المرأة نصف دیة الرجل»؛(3)

«دیه زن نصف دیه مرد است

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی ارزشی کجا بود دیه مرد تو جیبه خودش میره با خودش میبره تو قبرش یا میرسه به زن و بچش؟!  یکم ف ...

چ ربطی دارهههه اومدیم و ی مادر بود بدون شوهر اونجا چی میگی

چ ربطی دارهههه اومدیم و ی مادر بود بدون شوهر اونجا چی میگی

نفهمیدم منظورتو  

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
پس چرا تو همه کتابای دینی نوشته حتی ذرع ای از دین اسلام کم نشدع و چیزی بهش اضاف نشدع

چون اجازه نداشتن بنویسن ی زمانی کلا ممنوع شده بود!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
دیه ب کنار ارث هم نصف مرد به زن تعلق میگیره

اینو میدونم و تا الان جوابه قانع کننده ای ندارم😂