عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬 🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫
یه جوجه دوماهه برای نوه ام خریدم نابود شدم اصلا حیاط نمیمونه همش پشت در اتاق وایساده تا در باز بشه بیاد تو خونه اول دو سه تا چغولی بندازه بعد هم بره زیر مبل اون گونی که زدن زیر مبل و با نوکش بکنه امروز دیدم دیگه گوتی زیر مبل نمونده الان دلم میخواد یکی به فرزندی قبولش کنه امروز اومدم زیر مبل و تمیز کنم پام زیر پایه اش موند ناخنم شکست خون فواره میزد اینم از حیوان خونگی ما
عاشق گربه ام اما خواهرم فوبیای گربه داره ان شالله یکی از این ملوسا برای خودم میخرم😍
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)