2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارمولک

سوسک

انواع اقسام مورچه

مگس

پشه

گهگاهی گنجشک و قناری

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
امروز قهره ،،هرچی صداش میکنم رو برمیگردونه...کافیه یه بار چیزیو بخواد بی محلی کنی بعد تلافی میکنه قه ...

مردم برااااش😂😍

شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

این عشق خان اینجا ۷ صبح اومده منو بیدار کرده که من نازیش کنم 😍😍

این هم عشق خان دومه 😍😍😍😍😍

اینها برادران دالتون هستن 😍😍😍😍😍😍البته اون سه تا سبزها از یه پدر و مادرن اون یکی از یه پدر و مادر دیگه. 

و یه عالمه دیگه از اینها

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مردم برااااش😂😍

خدا نکنه  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است