2777
2789

که عکسشوبذارم بگید؟درضمن من تحمل نکردم اوردم بالااون محلول رو.ازمایشگاه گفت اشکال نداره ولی تواینترنت نوشته اگه قبل چهارمرحله بالابیاریم بایدمجدداارزیابی بشه کدوم درسته😣

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده هفتمه ناشتام ۹۲ دکتر گفت رعایت کنم گرسنمه همش نمیشه اصن رعایت کرد همه چیم قند داره ☹😥😥

منم ۹ هفتم ۹۴ بود گفت لب مرزی دارم از گشنگی میمیرم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
من ده هفتمه ناشتام ۹۲ دکتر گفت رعایت کنم گرسنمه همش نمیشه اصن رعایت کرد همه چیم قند داره ☹😥😥

برام دو ستون زده کدومش حساب میشه اولی یااخری

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خوبه قندت 

یعنی نرمالم کدومش میشه؟من که بالاش اوردم بعدیه ساعت مشکلی نداره یعنی

خدا را شکر دیابت نداری

پس یعنی مشکلی نیست؟ممنون😍بالااوردنش چی مشکلی نیست اختلال توجواب پیش نمیاد

یعنی نرمالم کدومش میشه؟من که بالاش اوردم بعدیه ساعت مشکلی نداره یعنی

راجب بالا اوردم اطلاعی ندارم بپرس از دکترت ۴ تا عددی که پشت هم نوشته قندت مشخص میکنه یکیش ناشتا یکیش یه ساعت بعد یکیش دوساعت بعد یکیش سه ساعت که هر ۴ تا خوبن

متوجه نشدم؟؟؟۶۵ ۹۳ ۸۸ نوشته اونا قندت مشخص میکنه

اهاستون اخری بین۶۰ تا۱۱۰ نوشته پایینش هم بازاعداده