2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭خییییانننننت

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 نینی یارو تگ کنین اینجادیگهجای من نیس

وای😂😂😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستم ولش کن😂 میخوام طلاقش بدم

ایستگاه کردین مشخصه😐😐

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ایستگاه کردین مشخصه😐😐

خو من دخترم دیگه

چطور میتونم اینو طلاق بدم

داشت با من شوخی میکرد😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
خدایا شفا این چرندیات چیه تو سایت عمومی خجالت بکشید

😑والا سه تامون دختریم 

شوخیه

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

با زبون روزه کاری نکنین فحش بدیم 😐

شوخی🤫

با من و اون بود

وقتی بچه مدرسه ای ها مدرسه نرن و بشینن خونه همین میشه 🙄

بابا شوخیه

با من و @زوزه_ی_گرگ بود

😒😒

با زبون روزه کاری نکنین فحش بدیم 😐

والا زبون روزه گشنه اعصااب تعطیل 😐😑

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
وقتی بچه مدرسه ای ها مدرسه نرن و بشینن خونه همین میشه 🙄

اره عیزم من تازه به سن تکلیف رسیدم

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

شوخی تو مکان عمومی 😐

آره دیگه😐

چه ربطی داره😐

آرامش خود را حفظ کنین