2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭خییییانننننت

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست

خواهر ملت جنبه ندارن

حالا خوبه سرکارتون نزاشتیم😐

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
والا زبون روزه گشنه اعصااب تعطیل 😐😑

من اونقدر گشنم که الان بخاطر غذا حاظرم قاتل بشم بعد اینها شوخی میکنن😐😐😐😣

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه😐 چه ربطی داره😐 آرامش خود را حفظ کنین

نمیتونم لطفا مسخر نکنین مارو ما اعصابمون نمیکشه روزه هستیم 😭😣😐

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
نمیتونم لطفا مسخر نکنین مارو ما اعصابمون نمیکشه روزه هستیم 😭😣😐

چشم😐❤

من عذر میخوام

🤫💔

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
اره عیزم من تازه به سن تکلیف رسیدم

الان نمیفهمینااااا دست خودتون نیست 

اما چندسال دیگه که تاپیک زدن بیاین از خزبازیهاتون بگین اونوقت که میاین این حرکاتو تعریف میکنید😄

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من اونقدر گشنم که الان بخاطر غذا حاظرم قاتل بشم بعد اینها شوخی میکنن😐😐😐😣

والاا شوخی باهرچیزی ک قشنگ نیس اووون ساااطورمن کووووش😑😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
الان نمیفهمینااااا دست خودتون نیست  اما چندسال دیگه که تاپیک زدن بیاین از خزبازیهاتون بگین اون ...

@parva_tt میگما 1+2 میشه چند؟؟

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

@parva_tt ‍  میگما 1+2 میشه چند؟؟

🤣🤣🤣

متوجه شدم عزیزم 😉 خوش باشین 🤚🏻

مرسی

دخالت زیاد خوب نیس

باید احترام همو نگه داریم

مگه نه؟؟؟؟ 

دقیقا 👏🏻👏🏻 ای ام هوس باز @سباااا   😂😂😂😂😂😂

چیشده بازززز😐😐🤣🤣🤣

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....