2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭خییییانننننت

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست

چوشوده¿

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اون دومی شوهرتع چجوری فهمیدی بعد الان صداش کردی تو تاپیکت!؟   الان میاد که دعوا نشه

هستم

ولش کن😂

میخوام طلاقش بدم

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
اگه توضیح کامل داد،یه خوشگلی لایک کنه

😐😐زوزه ی گرگ اومده میگه سوگلی تتلیتی اعظمم😐😐تتلیتی اعظم سهم منه حق منه مال منه😐😐😐

@parva_tt اینم تتلیتی اعظم 😐😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

https://uupload.ir/view/1csn_inshot_۲۰۲۱۰۴۱۴_۱۷۱۸۰۳۸۵۲.mp4/

😑😭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

هیچکس شوهرت رو از چنگت درنمیاره، این شوهر هوسباز هست که میره سراغ کسایه دیگه 

دقیقا 👏🏻👏🏻

ای ام هوس باز

@سباااا 😂😂😂😂😂😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
جررررر 😂😂😂😂😂🧹

خودم فیلم گرفتما

کپی برداری ممنوععععع😂

😐😑

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دقیقا 👏🏻👏🏻 ای ام هوس باز @سباااا   😂😂😂😂😂😂

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نینی یارو تگ کنین اینجادیگهجای من نیس

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

مسخره کردی،ملت رو  گزارش

شوخیه بابا😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792