2777
2789
عنوان

روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
شما باید زنگ بزنی دفتر مرجعت بپرسی

مرسی عزیزم 

الآنم دارم تایپ میکنم دستام میلرزه

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
دیشب خونه مامانم بودم قرص نخوردم

اشکالی نداره ازین به بعد اینجوری مصرف کن حتما باید قرصو ناشتا خورد و بعدش تا نیم ساعت چیزی نخوری و همیشه با شروع روز و بیدار شدنت بخور

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکالی نداره ازین به بعد اینجوری مصرف کن حتما باید قرصو ناشتا خورد و بعدش تا نیم ساعت چیزی نخوری و ه ...

الان من میتونم روزه بگیرم یا برام خوب نیس گلم؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
الان من میتونم روزه بگیرم یا برام خوب نیس گلم؟

روزتو بگیر موردی نداره خوده منم تیروییدم کم کاره همینجوری روزه میگیرم قرصو سحری میخورم

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

نمیدونم عزیزم فوتبال نگاه نمیکنم

مرسی فدات

ساعت ۷داره بازیو

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
روزتو بگیر موردی نداره خوده منم تیروییدم کم کاره همینجوری روزه میگیرم قرصو سحری میخورم

باشه عزیزم مرسی 😘

نه فک نکنم.تیرویید اگه تنظیم باشع هیچ علائمی نداره.مگر اینکه قرص نخوری

واسه من کم کاره قندمم افت داره عزیزم