2777
2789

اصن دست خودم نیست اینجور چیزا خیلی خیلی ناراحتم میکنه و کل روز فکر میکنم بهش 

دیروز یه لحظه رفتم دم خونه کار داشتم 

یهو یه خانومه رو دیدم که لباس های بدجور و کثیف تنش بود و پشت لباسش کلی لکه های خون خشک شده بود 😣

بعد رفت تو سطل اشغال رو میگشت و همشم با خودش حرف میزد انگار اعتیاد داشت ...

انقد حالم بد شد که حد نداره 

از خودم متنفرم که اطرافم همچین کسایی هستن و نمیتونم کمک شون کنم . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای😓

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

با این که ندیدم اما ناراحت شدم😔نمیشه گزارش بزنین به بهزیستی و ۱۱۰ و...؟ که حداقل بیان یه کمکی چیزی بکنن

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

منم همینجوریم ☹

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

اعتیاد بد دردیه الهی هیچکس گرفتارش نشه

مخصوصا زن...خدا ریشه این مواد و برداره الهی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏