2777
2789

من خیلی شدید به کاشت ناخن علاقه داشتم و ناخنای خودم خیلی بد بود مجبور شدم بکارم ..

میگن نماز نمیشه بخونی چون ک مانع وضو هست و آب بهش نمی‌رسه ...

ولی من سوالم این هست که چطور کاشت ناخن می‌تونه مانع رسیدن اب بشه چون کاشت روی کل ناخنم نیست و الان یکم از ناخن های خودم رشد کرده و اون ناخن کاشته شده رفته جلوتر و باید چند روز دیگه برم ترمیم کنم .‌.یعنی وقتی دستم میشورم آب یکم به ناخن خودمم میرسه و زیرشم میرسه 

از یه طرفم میگم روزه بخاطر این قبول نیس چون که پریود. که بشی غسل کنی غسلت قبول نیس چون آب بهش نمی‌رسه بعد روزه ای هم که غسل حیضت قبول نباشه قبول نیس 

الان من چیکار کنم چون دلم میخواد نماز بخونم روزه بگیرم 

یعنی اگه بگیرم قبول نیست ؟؟؟

نمازو نمیگیرن😐🤦🏻‍♀️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسال باکاشت ماه رمضونم روزه گرفتم و نمازمم میخوندم 

ریپ نزنید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خب کاشتت و بردار و یا اگه خودت اطمینان داری اب میرصه روزه تو بگیر خدای بالاصرمون بخشندع تر از این حرفاص

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
برو کاشت رو برای یکماه ریمو کن تامام

نمیشه چون تازه دو هفته پیش کاشتم کلی پول بابتش دادم 

الان برم ریمو کنم کلی پول میگیره بعد از رمضان هم دوباره برم بکارم باز کلی پول باید بدم

کلا نمی سه با کاشت نماز خواند از کناره های که نمی تونه بره اون زیر . منتها با لاک پا به شرط اینکه یکی از ناخنای پات تمیز باشه به جز انگشت کوچیکه قبوله . پا می سه دست نه 

اگ ناخونات واقعا ایراد داشته فک میکنم قبول باشه بازم از مرجعت بپرس 

فکر نمی‌کنم چون به هرحال مانع وضوعه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔