2777
2789
عنوان

یعنی نماز و روزه نمیتونم بگیرم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال باکاشت ماه رمضونم روزه گرفتم و نمازمم میخوندم  ریپ نزنید

ببخش ریپ زدم منم خواستم بگم منم با لاک نمازم میخونم و روزه ام گرفتم و اهل حجاب روسری نبودم ونیستم اصلااااا ولی این دوتا کار رو انجام میدم این به رابطه خودمون با اون بالایی ربط داره فقط  

وای منم الان روزه گرفتم تکرر ادرار گرفتم دیت خودم نیس هی اذییتم میکنه 🥴🧐چیکاز کنم قبول میشه؟

مشکلی ک‌نداره موقع نماز لباستو عوض کن و خودتو بشور

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وقتی مانعی برا رسیدن آب وجود داشته باشه باید برداشتش حتی اگه برداشتنش مشقت داشته باشه 

مگه وقت برا نماز کم باشه که وضو جبیره بگیره 

وگرنه هر مانعی رو باید برطرف کنی حتی یه قطره چسب رو ناخن باشه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خب کاشتت و بردار و یا اگه خودت اطمینان داری اب میرصه روزه تو بگیر خدای بالاصرمون بخشندع تر از این حر ...

ناخنم خیلی کوتاه و کوچیک بود اگه یذره یعنی یذره رشد میکرد سریع میکندشون از ته 

دیگه رفتم کاشتم الان ک کاشتم نمیتونم بکنم و این عادت از سرم افتاده بعدشم اینقدر خوشگله که اصلا دلم نمیاد بهش دست بزنم خراب نشه چه برسه بخوام بکنم

اگ ناخونات واقعا ایراد داشته فک میکنم قبول باشه بازم از مرجعت بپرس 

اون ایراد در حد مختل شدن ادامه زندگی هست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وقتی ایراد داشته باشه و حالت درمان پیدا کنه ینی اگ نکاره ب بدنش ضرر بزنه ایرادی نداره تا جایی ک شنید ...

آخه ایراد ناخن، بیماری نیس که😯درمانش اجباری باشه

حالا بذار بپرسه ببینیم 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین شاید الان یه عده بگن  دلی انجام بده و مهم نیته 

اما من نمیخوام گولت بزنم

خیرنمیشه با ناخن نماز خوند و روزه گرفت

چون غسل واجب داری و انجام ندی نمیتونی این کارا رو کنی

این یک ماه بگذر از سر این ناخنا

یه روزی میفهمی ارزششو نداشته اصلا که به خاطرشون از این کارا بگذری   

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
نمیشه چون تازه دو هفته پیش کاشتم کلی پول بابتش دادم  الان برم ریمو کنم کلی پول میگیره بعد از ر ...

هم خدا رو میخوای هم خرما ،نمیشه که جاان من ،برو ریمو کن این یه ماه بگذره بعد مجدد بکار میدونم هزینه کردی اما ارزش داره

من لاکم رو پاک کردم سر سوزن موتده بود دو روز نمازم رو مجدد خوندم و غسلم رو دوبارهدبه جا اوردم از دفتر سوالات شرعی پرسیدم پس بدون واقعا نمسشه با ناخن کاشت روزه و غسل کرد

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

بین این دو باید انتخاب کنید ببینید کدوم براتون در اولویته. نماز و روزه و نزدیکی به خدا یا ظاهر ناخن.

به نظر من از همه غیر قابل تحمل تر قبول نبودن غسل هست. غسل حیض، غسل جنابت و بچه ای که تو اون شرایط به وجود میاد.😶