ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
عزیز ۶ سال پیش که پسرم یکماه کامل اسهال بود و حسابی ضعیف شده بود، یه دکتر که هر کجا هست سلامت باشه یک دارویی واسه پسرم تجویز و بعد دو سه روز اکی اکی شد.
قطره پدی لاکت. الان دیگه احتمالا اکثر داروخونه ها داشته باشن فقط یک گرونه.قیمت دقیقش یادم نیست فکر کنم حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار تومن باشه که حدودا خودمون ۶ ماه پیش خریدیم.... اما بخاطر اینکه مقدار مصرف روزانه اش بر اساس وزن کودک یه چیزی بین ۵ تا ۱۵ قطره هست. تا مدتها میتونه تو یخچال داشته باشی و با بهم خوردن گوارش فرزندت بش بدی
قطره پدی لاکت. الان دیگه احتمالا اکثر داروخونه ها داشته باشن فقط یک گرونه.قیمت دقیقش یادم نیست فکر ک ...
من خودم دو سه روز که میدم میبینم اوضاش خوبه دیگه نمیدم.
البته این مخصوص اسهاله اما کلا سطح باکتریهای روده رو تنظیم میکنه و باعث میشه درست کار کنه. امیدوارم واسه یوبس هم همونقدر که واسه اسهال معجزه میکنه، اثر داشته باشه.