2777
2789
عنوان

این داستان مادرشوهر مهربون

526 بازدید | 52 پست

خانوما من دوماهه عقد کردم ازدواجم هم سنتی بوده از اول ازدواج مادرهمسرم خیلی بهم محبت می کنه مثلا برای خرید عقد وقتی وسایل خریدیم مستقیم بردیم خونه مادرشوهرم،مادرشوهرم گفت چرا بیشتر نخریدی در صورتی که من دست رو هرچیزی گذاشتم همسرم اصلا نه نگفت. وبعدش دوباره مادرهمسرم یه دستبد خریده بود و گذاشته بود روی وسایلا.

اگر یه روز زنگ نزنم خودشون ببهم زنگ می زنن

البته من سعی کردم زیاد صمیمی نشم

یعنی تا آخر خوب میمونن یا اولشه؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میخوان راضیت کنن بری طبقه بالاشون زندگی کنی 😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واا چرا صمیمی نشی اتفاقا صمیمی شو 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

نباید همه رو به یه چوب روند اینکه میگن مادرشوهرا خوب نیس حرف غلطیه و همه مثل هم نیستن

شما جواب خوبی رو با خوبی و محبت بدید چه فرقی میکنه ایشون هم مثل مادر خودتون هستن

آدم خوبی به نظر میاد 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

انشالله ک همینطور خوب میمونه عزیزم .البته رفتار شما هم خیلی میتونه تاثیر بذاره 

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑

دوستت داره عزیزم

از بنده گانه برگزیده خدایی

اینکه اینجوری بمونه یا نه  بستگی به خودت داره 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ببین دوست عزیز اگه واقعا باهات خوبن تو هم خوب باش و سریع در مقابل حرفایی که بعدا ممکنه پیش بیاد جبهه نگیر و یه رابطه خوب رو خراب نکن تا حد ممکن ولی نه تا جایی که شخصیتت خدشه دار شه هر جور بی احترامی رو رد کنی ولی تا جای ممکن صبور باش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
 نه خداروشکر خونشون یک طبقه هست همسرم خودش خونه داره

😂 پس ب چیز منفی فکر نکن توهم اونا رو دوست بدار😄❤

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

آدمه میفهمه شعور داره

نه مثل مادرشوهر پدر سگ من که ۱۸ ساله یه سنجاق سر به من کادو نداده کوفت کاری نداده الهی ذلیل بمیره

حداقل ۸۵ سالشه آقا کادو تخواستیم تشریف ببره اون دنیا این بچه های طفلکش به حقشون برسن

توفففففف به وجود خسیس کثیفش