2777
2789

#نکته_آموزشی

اشتباه اکثریت از درک قانون جذب اینکه قانون جذبو فکر کردن میدونن.

قانون جذب نمی‌گوید اگر به موضوعی فکر کنی، وارد زندگی‌ات می‌شود، بلکه می‌گوید شما اساس باورها و فرکانس‌هایتان را وارد زندگی‌تان می‌کنید

شما اساس آنچه را به آن توجه می‌کنی، وارد زندگی‌ات می‌کنی.

قوانین کیهانی هیچگاه نمی‌گوید که اگر شما فکر کنید که هفته آینده دوستتان را می‌بینید، این اتفاق رخ می‌دهد. نمی‌گوییم اگر فکر کنی ثروتمند می‌شوی، همان لحظه یک گونی پول از آسمان برایت می افتد. زیرا اساس تجربه‌های زندگی ما با فکر ساخته نشده بلکه حاصل باورهایی است که به اندازه کافی تکرار شده و به اندازه کافی فرکانس آن ارسال شده تا تبدیل به تجربه زندگی ما شده است.

حتی برخی از باورهای ما حاصل نحوه نگرش چند نسل گذشته ماست که به ما ارث رسیده. یعنی چنین تکراری را در خود دارد. پس موضوع فکر نیست، بلکه موضوع یک باور است و باور یعنی فکری که به اندازه کافی آنقدر تکرار شود که جزئی از عادت‌های ما بشود، وارد ناخودآگاهمان بشود و ما بصورت غیر آگاهانه آن را در رفتارمان بروز دهیم و فرکانس اش را ارسال نماییم.

🌼🌼🌼🌼

وقتی شما برداشت اشتباهی از قوانین داری، این دیگر مشکل قوانین کیهانی نیست بلکه مشکل شماست.

قانون این است که به هر آنچه توجه کنی، اساس آن توجه را وارد زندگی‌ات می‌کنی!

اگر بخواهم قوانین کیهانی را در یک جمله خلاصه کنم، آن جمله این است:

احساس خوب= اتفاق خوب و احساس بد = اتفاق بد

یعنی خواه شما پیامبر خدا باشی، خواه یک فرد معمولی، خواه آمریکایی باشی، خواه ایرانی ، خواه زن باشی ، خواه مرد، خواه مسلمان باشی، خواه مسیحی، خواه تحصیل کرده باشی، خواه بی سواد، اگر احساس بدی داشته باشی، قطعاً اتفاقات بدی را تجربه خواهید کرد.

زیرا خداوند سیستم جهان را اینگونه طراحی نموده که به فرکانس‌های افراد در هر لحظه واکنش نشان می‌دهد. یعنی شما مثل یک دستگاه فرکانس هستی و جهان نیز دستگاهی است که آن فرکانس‌ها را دریافت و به شکل اتفاق و تجربه، وارد زندگی‌ات می‌کند.

پس شما چیزی را که به آن فکر می‌کنی، وارد زندگی‌ات نمی‌کنی، بلکه اساس باورها، فرکانس‌ها و کانون توجهات را وارد زندگی‌ات می‌کنی. یعنی وقتی به چیزهایی که نمی‌خواهی و دوستشان نداری، توجه می‌کنی،  احساس بدی مثل ترس، خشم، ناراحتی، حسادت، نگرانی و ...  پیدا می‌کنی زیرا کانون توجهات بر چیزی متمرکز شده که نمی‌خواهی.

شما در این هنگام به جهان درخواستی مبنی بر این ارسال می‌کنی که من احساس نگرانیِ بیشتر، احساس ترسِ بیشتر، احساس دلشوره بیشتر، احساس خشم بیشتر، احساس حسادت بیشتر و در یک کلام احساس بدِ بیشتری می‌خواهم.

و طبق قانون جهان نیز شما را وارد مداری می‌کند که در آن مدار با شرایط، اتفاقات، آدم‌ها و موضوعاتی مواجه می‌شوی که نتیجه‌ی تجربه آن، احساس بدِ بیشتر است.

و برعکس اگر به موضوعی توجه کنی که احساس خوبی به شما می‌دهد، قطعاً اتفاقاتی وارد زندگی‌ات می‌شود که نتیجه‌اش تجربه احساس خوبِ بیشتر است.

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

#نکته_آموزشی

بعنوان مثال، شما امتحان ریاضی داری و بسیار نگران این موضوع هستی و در همین حین، دچار سرماخوردگی هم می‌شوی. آنوقت اگر بخواهی از قوانین کیهانی ایراد بگیری، می گویی، من هرگز این سرماخوردگی را جذب نکردم، حتی یک بار هم به آن فکر نکردم!!

🌼🌼🌼🌼

اما پاسخ این است:

وقتی درباره چیزی نگرانی و می‌ترسی، یعنی در حال ارسال فرکانسی هستی که ناخواسته‌هایی را به زندگی‌ات جذب می‌کند که نتیجه‌اش، داشتن احساس نگرانی بیشتر باشد. درست است که شما به سرماخوردگی فکر نکردی. اما قانون این است که هر فرکانسی را ارسال نمایی، اساس آن فرکانس وارد زندگی‌ات می‌شود.

وقتی درباره امتحانات احساس نگرانی داری،  آنوقت جهان اساس این فرکانس را که ترجمه‌اش اینگونه است:

"درخواست  نگرانی بیشتر" از شما دریافت کرد و یکی از گزینه‌هایی که با این موضوع هم فرکانس بود، مثل سرماخوردگی، وارد زندگی شما کرد تا باز هم احساس نگرانی بیشتری داشته باشید.

یا همان لحظه میهمانی ناخوانده وارد خانه‌تان شد و شما باز هم نگران‌تر شدید از اینکه دیگر فرصت مطالعه درس ریاضی را ندارید! با اینکه شما اصلاً به آمدن آن میهمان‌ها فکر نکرده بودید.

بنابراین اتفاقاتی مانند سرماخوردگی یا آمدن میهمان ناخوانده، می‌تواند یکی از گزینه‌هایی باشد که شما را به احساس نگرانی بیشتر می‌رساند.

بر طبق  قانون مدارها، جهان را مانند مدارهایی تو در تو در نظر بگیر که در هر مدار، اتفاقات، شرایط و آدمهای متفاوتی هستند. یعنی با توجه به اینکه شما در کدام مدار قرار می‌گیری، اتفاقات، شرایط، آدم‌ها و... کاملاً متفاوتی را تجربه می‌کنی.

کار جهان این است که بر اساس باورهای هر فرد، او را در مداری از جنس باورهایش قرار می‌دهد که در آن مدار با آدمها، شرایط، راهکارها و ایده‌هایی هم جنس با اساس فرکانس‌هایش، هم جنس با باورهایش هدایت می‌شود.

پس موضوع خیلی فراتر از فکر کردن به یک اتفاق و سپس بوجود آوردن یا بوجود نیاوردن آن است!

موضوع این است که فرد اصولاً چه باوری درباره روابط دارد؟ آیا باورش این است که او لایق روابط عالی با افراد عالی است یا باور دارد که در این دوره و زمانه آدم خوب اصلاً پیدا نمی‌شود مگر اینکه خلافش ثابت شود؟

آیا باورش درباره ثروت این است که کسب ثروت آسان‌ترین کار دنیاست و فرصت‌ها برای ثروتمند شدن هر روز بیشتر و جهان هر روز راه‌های ساده‌تری برای ثروت مند شدن سر راهش قرار می‌دهد یا تصورش این است که اوضاع اقتصاد هر روز سخت‌تر، فرصت‌ها کمتر و ثروتمند شدن هر روز سخت می‌شود؟

آیا اصولاً فرد باورش این است که فرزند پروری کار ساده‌ای است و بچه‌ها به دلیل اینکه به منبعشان و خداوند وصلتر هستند، اصولاً آرامش بیشتری دارند یا اینکه باور دارد فرزند پروری سخت‌ترین کار است و مرتباً نگران اتفاقاتی است که ممکن است فرزندش در آینده با آن مواجه شود؟!!

فردی که آدم خوشبینی است و باورهای قدرتمند کننده‌ای دارد، با فردی که کلاً آدم بد بینی است و همیشه جنبه‌های منفی هر چیزی را در نظر می‌گیرد، هرگز و هرگز هرگز این دو آدم تجارب یکسانی درباره موضوعات واحد، ندارند زیرا در دو مدار و در دو دنیای کاملاً متفاوت زندگی می‌کنند و تجارب کاملاً متفاوتی از این جهان را دارند.

🌼🌼🌼🌼

به نظر من اگر ما موضوع مدارها را درک کنیم، تمام سؤالات بی جوابمان پاسخ داده می‌شود بلکه می‌توانیم با کنترل کانون توجهمان و تغییر باورهایمان، خود را وارد مداری کنیم و اتفاقاتی را تجربه کنیم که دوست داریم.

@ماه_تنها  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#نکته_آموزشی

نحوه تعامل ما با جهان، از طریق فرکانس های مان است. زبان گفتگوی ما با جهان و نحوه درخواست های ما از جهان، به وسیله فرکانس ها و باورهای مان است.  بنابراین در جهانی که با توجه به فرکانس های غالب ات در هر لحظه به تو پاسخ می دهد، اگر می خواهی آگاهانه اتفاقات دلخواه ات را تجربه کنی، باید آگاهانه روی باورهایت کار کنی.

اگر سوالت این است که تا کی باید روی باورهایم کار کنم؟

پاسخ این است:

تنها تا زمانی به «جریان هدایت در مسیر خواسته‌هایت وصل هستی» که‌، روی باورهایت کار می کنی. همانگونه که تا زمانی زنده هستی که به نفس کشیدن ادامه می دهی  وعده های منظم غذایی داریی.

دلیل سوال “تا کی باید روی باورهایم کار کنم؟!” این است که:

افراد زیادی فرایند باورسازی را مثل تحمل دوره ای سخت و زجر آور می دانند که اگر بتوانند دوام بیاورند، در نهایت به آنها پاداش داده می شود. اما هرگز چنین چیزی وجود ندارد و این برداشت کاملاً اشتباه است.

اگر فرایند ساختن باورها برای تو کاری سخت و زجر آور است، یعنی هنوز نتوانسته‌ای به این اصل که: تمام  اتفاقات زندگی ما بدون استثناء نتیجه باورهای خودمان است‌، ایمان بیاوری

باور سازی یعنی:

«به وسیله تلاش های ذهنی، در هر لحظه به هر اتفاق و شرایطی به گونه ای نگاه کنی که به احساس خوب برسی و فقط افکار و نگاه‌هایی را در ذهن بپرورانی که‌، به تو احساس اطمینان‌، یقین و  عزت نفس‌ بیشتری می‌‌بخشد.

بنابراین وقتی قادر می شوی در هر لحظه گفتگوهای ذهنی ات را به سمت خواسته هایت هدایت کنی، نتیجه ای که همان لحظه به شما داده می شود، احساس خوب است.

از نظر من، نتیجه ای بهتر از “احساس خوب” نمی تواند وجود داشته باشد.

زیرا هدف از تحقق هر خواسته ای، رسیدن به احساس خوب است و از همه مهم تر، فقط با ماندن در احساس خوب، به سمت خواسته هامان هدایت می شویم. این یک قانون است!

اما تفاوت عمده فرایند باور سازی با غذا خوردن در همه دوران زندگی این است که، هرچه مسیر کنترل ذهن و ساختن باورهای قدرتمند کننده را بیشتر ادامه می دهی، کار راحت تر و لذت بخش تر می شود.

زیرا پاداش های جهان در این مسیر به صورت تصاعدی رشد می کند.

زیرا هرچه باورهای قدرتمند کننده تری می سازی، مهارت ات در کنترل ذهن بیشتر می شود و مدت زمان بیشتری در احساس خوب می مانی.

و هرجه با تکرار این روند به اندازه کافی، به ثبات فرکانسی می رسی و بیشتر در احساس خوب می مانی و سریعتر از عهده کنترل ذهنت بر می آیی،

این ثبات در فرکانس، نتایجت را پایدار تر می کند و این پایداری در نتایج، باورهایت را قدرتمندکننده تر می سازد و ایمان و عزت نفس ات را قرص و محکم تر و ترس و نگرانی هایت را کمتر و جسارت ات را برای ورود به دل ناشناخته ها بیشتر می کند

و ترکیبی از همه ی این گزینه ها (نتیجه ی تجربی، ایمان، عزت نفس، ماندگاری نتایج و حال خوبِ پایدار و جسارت برای ورود به دل ناشناخته ها) موجب می گردد جهان تو را وارد مدارهای بالاتری نماید که کار کنترل ذهن و اجرای ایمان در عمل باز هم  برایت راحت تر شود و پاداش های بیشتر و جدی تری را دریافت کنی.

زیرا به خاطر اتفاقات و شرایط مساعد تر، آدمهای مناسب تر و تجربه های لذت بخش تری که در آن مدار وجود دارد، کنترل ذهن راحت تر است و به همین شکل سرعت خلق خواسته های بزرگتر و ورود به مدارهای بالاتر، بیشتر می شود.

کانال نتایج درمانگری خصوصی

@emotion276

ذخیرش کردم بعدا بخونم

افرین 😃♥️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/