2777
2789
خب یه زنگ بزن به دکترت حالا اجالتا یکم گرمش کن یا تو حموم با اب گرم ماساژ بده ببین بهتر میشه یا نه

زنگ زدم میگه تا نیایی ماساژ و جنین نچرخه همین دردو داری ولی من آنقدر زیر شکمم درد میکنه که شوهرم دست بهش میزنه اشکم در میاد چه خواسته ماساژ عمقی همون بار اول که رفتم کلی دردم اومد آنقدر بعد‌ش دردم وحشتناک شد که نگو

زنگ زدم میگه تا نیایی ماساژ و جنین نچرخه همین دردو داری ولی من آنقدر زیر شکمم درد میکنه که شوهرم دست ...

ماساژ عمقی دیگه چیه اخه. تا حالا نشنیدم

چقدر دکترت عجیبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو شکمم جنینیو بچرخونن دستشو فار میداد تو شکمم بعد یه جوری انگار میچلوندش

واااااااا چه کارا 

مطمئنی دکترت کارش خوبه؟

میخوای پیش یه دکتردیگه هم برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حالا فردا میرم الا چیکار کنم واییییییییییی دارم میمیرم از درد 

یه کیسه اب گرم بذار ببین بهتر نمیشی

یعنی نمیدونی چیکار کنم آروم تر شم توروخدا کمک کن خعلیییییی وحشتناکه

اخی عزیزم 

نه به خدا اصلن نمیدونم چیه 

دکترت شماره نداده ؟

من سوالامو تو واتس اپ میپرسم به پهلوی چپ بخواب یه ذره پاتو جمع کن ببین خوب میشی پوزیشنای مختلف بخواب 

یه دونه مسکن هم خوردنش ایرادی نداره به نظرم چون سوال کردم 

اخی عزیزم  نه به خدا اصلن نمیدونم چیه  دکترت شماره نداده ؟ من سوالامو تو واتس اپ میپرسم ...

استامینوفن خوردم مسکن چی بخورم چرا میگه باید بیایی ماساژ تا جنین نچرخه همین دردو داری ولی واقعا تحملشو ندارم