2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

566 بازدید | 76 پست

کسایی ک رفتن باید روز چندم دوره برم واسه عکس 

چه چیزایی نیازه؟

درد داره؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد که نه زیاد مثل درد خفیف پریودی قبلش بهم شیاف دادن

کی باید برم روز ۷ پری گفت زنگ بزن اما ۷ پری من میشه پنج شنبه اگه بگه فرداش بیا ک احتمالا تعطیل باشن و نتونم برم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

روز شو یادم نیست ولی درو ش مث درد پریود بود قبل از اینکه برم انجام بدم ی مسکن خورده بودم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
برای چی میخای عکس بگیری

من تنبلی دارم تو اقدام بودم باردار نشدم بعد دکتر گفت چون ۷ ماه گذشته و باردار نشدی باید دارو بهت بدم اما قبل چه من چه همسرم باید آزمایشامون تکمیل باشه

من تنبلی دارم تو اقدام بودم باردار نشدم بعد دکتر گفت چون ۷ ماه گذشته و باردار نشدی باید دارو بهت بدم ...

گلم آزمایشم واست نوشته؟ واسه من آزمایش نوشته بود امروز دادم 850 شد 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
من تنبلی دارم تو اقدام بودم باردار نشدم بعد دکتر گفت چون ۷ ماه گذشته و باردار نشدی باید دارو بهت بدم ...

انشاالله مشکلت حل میشه و باردار میشی این ماه.

همه منتظرا انشاالله به برکت این ماه

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
روز شو یادم نیست ولی درو ش مث درد پریود بود قبل از اینکه برم انجام بدم ی مسکن خورده بودم 

پس چرا تو گوگل زده بعضیارو بیهوش میکنن قلبم افتاد تو دهنم گفتم چقدر وحشتناکه

بین ۹ تا ۱۱ پریودی به من گفتن

دردم واقعا اونقدرا نداره خیلی درد قابل تحملیه 

مگر لوله ها بسته باشن که شاید بیشتر باشه دردش

من قبلش چندتا مسکن خوردم شیاف دیکلوفناک استفاده کزدم ی آمپولم خودشون زدن، خداروشکر خیلی خوب بود اذیت نشدم

🌷