کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
درد که نه زیاد مثل درد خفیف پریودی قبلش بهم شیاف دادن
کی باید برم روز ۷ پری گفت زنگ بزن اما ۷ پری من میشه پنج شنبه اگه بگه فرداش بیا ک احتمالا تعطیل باشن و نتونم برم
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
روز شو یادم نیست ولی درو ش مث درد پریود بود قبل از اینکه برم انجام بدم ی مسکن خورده بودم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
من تنبلی دارم تو اقدام بودم باردار نشدم بعد دکتر گفت چون ۷ ماه گذشته و باردار نشدی باید دارو بهت بدم اما قبل چه من چه همسرم باید آزمایشامون تکمیل باشه
روز شو یادم نیست ولی درو ش مث درد پریود بود قبل از اینکه برم انجام بدم ی مسکن خورده بودم
پس چرا تو گوگل زده بعضیارو بیهوش میکنن قلبم افتاد تو دهنم گفتم چقدر وحشتناکه