2777
2789
خدا جونم خدای مهربونم خدای خوبم میشه فردا صبح مامانم مث روز اول باشه میشه ناراحت نباشه 

نمیدونم بت چی بگم 

مگه منی ک امشب ویرون شدم و ریختم یادم میره که مامانت یادش برع😞💔

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی قضاوتت نمیکنه عزیزم بگو توی دلت نگه ندار بچه ها قول میدین قضاوت نکنید؟

من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ،،بیشتر اوقات تو خونه تنهام ۷ ماه پیش یه برنامه ریختم رو گوشیم که میشه رو کره زمین با ادمای مختلف چت کنی،،،،من چند بار سرچ کردم تا اخر با یه پسر تو انگلیس اشنا شدم که کورد عراقی بود،،،همون اول بهش گفتم که ازدواج کردم و دوتا بچه دارم،،،بهم گفت تو بهم فارسی یاد بده،،،بهش فارسی یاد دادم از طریق ویدیو کال ،،خیلی پسر بامزه و خوش اخلاقی بود دوسال از من کوچیکتره ،،،الان میخواد برگرده کوردستان عروسی کنه منم خواستم رابطمو باهاش قطع کنم دو روز بلاکش کردم ولی مریض شدم همش گریه میکردم و دوباره برگشتم خودشم خیلی ناراحت بود،،،الان قشنگ فارسی حرف میزنه یه مقداری زبون محلی خودمونم یادش دادم

دعوا بین من و داداشم بود  مامانم از دست ماها ناراحت شد و .... خیلیییییییییی حالش بد شد

دعوا الکی یا اینکه حقتو میخاستی؟

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ،،بیشتر اوقات تو خونه تنهام ۷ ماه پیش یه برنامه ریختم رو گوشیم که میشه ...

عزیزم😔

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

میدونی من موقعی خیلی ناراحتم پیش مامانم اشک میریزم 

الان هیچ کی و ندارم  هیچ کی الان که اشکام نمی ذاره ببینم الان که دستام میلرزه دوست دارم اینقد پیش یه کی گریه کنم تا خوابم ببره  

من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ،،بیشتر اوقات تو خونه تنهام ۷ ماه پیش یه برنامه ریختم رو گوشیم که میشه ...

😞💔

انشاالله خدا بهت کمک کنه عزیزدلم😘😉

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
میدونی من موقعی خیلی ناراحتم پیش مامانم اشک میریزم  الان هیچ کی و ندارم  هیچ کی الان که ا ...

بازم خوبه خواسته تو اینه💔

هزار بار خواستم برم ولی نتونستم ،،،هیچ کس نمیدونه

تقصیری نداری چی بگم💔

هزار بار خواستم برم ولی نتونستم ،،،هیچ کس نمیدونه

😔

حق مامانم و میخواستم فقط میخواستم خوشحالش کنم

میتونم بفهمم وقتی قصدت ثواب کردنه و کباب میشی🙃