winter_girl مدیر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 عنوان خرید عقد | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست سلام دوستان شبتون بخیر،خواستم بدونم خرید عقد رسم خاصی رو دنبال میکنه یا بسته به رسم هر شهر ، خرید ها متفاوته؟و اینکه اگر لطف کنید بفرمایید شماها چه اقلامی رو میخرید برای خرید عقد، ممنون میشم🥰🌹 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢 1400/01/24 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_nafasi عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 2258 ممنونم، بعد دیگه واسه عروسی کت شلوار نمیخرید؟ نه اینا جزو تفاهمات هستش یه خانواده میبینی حساس هستن میگن نه حتما باید بخرین خب ماهم لباس عروس میخوایم ولی الان من تصمیم گرفتم اجاره کنم لباسمو همسرم همون کت شلوارو میپوشن ک سرعقد خریدیم
winter_girl مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 البته دوستم سرویس طلا و ساعت رو جزو کادو سرعقد بهمدیگه دادیم یعنی طی نشده بود از قبل که حتما فلان مق ... بله درسته، اینجا هم سرویس و ساعت رو میدن این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
winter_girl مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 نه اینا جزو تفاهمات هستش یه خانواده میبینی حساس هستن میگن نه حتما باید بخرین خب ماهم لباس عروس میخوا ... آهان متوجه شدم،انشاالله که مبارکه عزیزم🌹 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
winter_girl مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 قربونت برم عزیزم ایشالا به مبارکی و خیرو خوشی باشه ❤ خدانکنه عزیزم،انشاالله خانمی🌹 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ممانک عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 4129 سلام گلم یکی از پیامات رو تو یه تاپیکی خوندم برای اهدای عضو میشه لطفا درخواستمرو قبول کنی و کمکمکنی ثبت نام کنم چون بلدنیستم و ارور میده من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7417 اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
winter_girl مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 عزیزم تلفنی هم سر کتاب میگیرن؟و اینکه هزینه ش؟ این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7417 عزیزم تلفنی هم سر کتاب میگیرن؟ و اینکه هزینه ش؟ هزینش نمیگن بایدخودت یه چیزی بفرستی براش بله سرکتاب بازمیکنن تلفنی اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
winter_girl مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3931 هزینش نمیگن بایدخودت یه چیزی بفرستی براش بله سرکتاب بازمیکنن تلفنی ممنونم عزیزم این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢