2777
2789
عنوان

خرید عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
ممنونم، بعد دیگه واسه عروسی کت شلوار نمیخرید؟

نه اینا جزو تفاهمات هستش یه خانواده میبینی حساس هستن میگن نه حتما باید بخرین خب ماهم لباس عروس میخوایم ولی الان من تصمیم گرفتم اجاره کنم لباسمو همسرم همون کت شلوارو میپوشن ک سرعقد خریدیم

البته دوستم سرویس طلا و ساعت رو جزو کادو سرعقد بهمدیگه دادیم یعنی طی نشده بود از قبل که حتما فلان مق ...

بله درسته، اینجا هم سرویس و ساعت رو میدن

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اینا جزو تفاهمات هستش یه خانواده میبینی حساس هستن میگن نه حتما باید بخرین خب ماهم لباس عروس میخوا ...

آهان متوجه شدم،انشاالله که مبارکه عزیزم🌹

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
قربونت برم عزیزم ایشالا به مبارکی و خیرو خوشی باشه ❤

خدانکنه عزیزم،

انشاالله خانمی🌹

سلام گلم یکی از پیامات رو تو یه تاپیکی خوندم برای اهدای عضو میشه لطفا درخواستم‌رو قبول کنی و کمکم‌کنی ثبت نام کنم چون بلدنیستم و ارور میده

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕

عزیزم تلفنی هم سر کتاب میگیرن؟

و اینکه هزینه ش؟

عزیزم تلفنی هم سر کتاب میگیرن؟ و اینکه هزینه ش؟

هزینش نمیگن بایدخودت یه چیزی بفرستی براش بله سرکتاب بازمیکنن تلفنی

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
هزینش نمیگن بایدخودت یه چیزی بفرستی براش بله سرکتاب بازمیکنن تلفنی

ممنونم عزیزم