بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شمالیم رسممون توخرید عقد ایته که برای دختر..تمام لوازم ارایشی از موچین گرفته تاسشوارواتومووبابلیس و..لباس زیر لباس خواب حوله لباس منزلی مجلسی کفش صندل سجاده وچادرنماز وقران وکیف پول به اضافه مبلغ قابل توجه پولی که توش میزارن شومیز دامن ساپورت وخیلییی چیزای دیگه..
چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
اول رفتیم با مامانم و مادرشوهرم و شوهرم حلقه انتخاب کردیم بعد چندروز رفتیم با پدر مادرم و مادرش (پدرش فوت شده وگرنه اونم باید میبود ) لباس مورد نظر من یه لباس بلند پوشیده مناسب محضر و کیف و کفش و شال و برای اون کت شلوار پیرهن کفش کروات کمربند گرفتیم خریدای همسرم با بابام بود خریدای من با همسرم بود
البته دوستم سرویس طلا و ساعت رو جزو کادو سرعقد بهمدیگه دادیم یعنی طی نشده بود از قبل که حتما فلان مقدار طلا باشه و... توی شهرای دیگه دیدم که از قبل مینویسن حتی