2777
2789
عنوان

خرید عقد

281 بازدید | 24 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،

خواستم بدونم خرید عقد رسم خاصی رو دنبال میکنه یا بسته به رسم هر شهر ، خرید ها متفاوته؟

و اینکه اگر لطف کنید بفرمایید شماها چه اقلامی رو میخرید برای خرید عقد، ممنون میشم🥰🌹

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شمالیم رسممون توخرید عقد ایته که برای دختر..تمام لوازم ارایشی از موچین گرفته تاسشوارواتومووبابلیس و..لباس زیر لباس خواب حوله لباس منزلی مجلسی کفش صندل سجاده وچادرنماز وقران وکیف پول به اضافه مبلغ قابل توجه پولی که توش میزارن شومیز دامن ساپورت وخیلییی چیزای دیگه..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
منم عقدم نزديكه و خانواده ما به داماد كادو ميدن اونا براي من و يك دستبند ! چون كرونا هست كار خاصي نم ...

انشاالله که خیر باشه عزیزم، و اینکه مبارکتون هم باشه

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
من شمالیم رسممون توخرید عقد ایته که برای دختر..تمام لوازم ارایشی از موچین گرفته تاسشوارواتومووبابلیس ...

واوووو چقدر جالب، این اقلام رو واسه عروسی هم میخرن باز؟؟

واوووو چقدر جالب، این اقلام رو واسه عروسی هم میخرن باز؟؟

بله واسه عروسی خیلی مفصل تر خریدمیکنن..حالا حلقه وشال وروسری ونشون وچیزای دیگه هم هست..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
براي خودتم مباركه عزيزم

متشکرم خانمی🌹،

فعلا تو مرحله ی شناخت هستیم،ممنون میشم دعا کنی هر چی صلاحه اتفاق بیوفته عزیزم

من یه سال نمیشه عقدکردم

اول رفتیم با مامانم و مادرشوهرم و شوهرم حلقه انتخاب کردیم بعد چندروز رفتیم با پدر مادرم و مادرش (پدرش فوت شده وگرنه اونم باید میبود ) لباس مورد نظر من یه لباس بلند پوشیده مناسب محضر و کیف و کفش و شال و برای اون کت شلوار پیرهن کفش کروات کمربند گرفتیم خریدای همسرم با بابام بود خریدای من با همسرم بود

بله واسه عروسی خیلی مفصل تر خریدمیکنن..حالا حلقه وشال وروسری ونشون وچیزای دیگه هم هست..

خیلی خیلی جالب بود عزیزم، ممنونم، انشاالله همه ی دختر پسر ها به خواسته هاشون برسن و یه بخت خوب داشته باشن🌹

خیلی خیلی جالب بود عزیزم، ممنونم، انشاالله همه ی دختر پسر ها به خواسته هاشون برسن و یه بخت خوب داشته ...

انشالله🙏🙏🙏

من یه سال نمیشه عقدکردم اول رفتیم با مامانم و مادرشوهرم و شوهرم حلقه انتخاب کردیم بعد چندروز رفتیم ...

ممنونم، بعد دیگه واسه عروسی کت شلوار نمیخرید؟