2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار مادرم برام خیلی عجیبه

641 بازدید | 20 پست

بچه که بودم همیشه میگفتن تا مادر نشی نمیفهمی. 

حالا مادر شدم میفهمم تا جایی که توان دارم به بچه هام محبت میکنم بهشون عشق میدم. شبا از سر کار که میام نگاهشون میکنم که معصومانه خوابیدن لباسهاشون رو بو میکنم تمام مدت تو فکرشون هستم. 

ولی چرا مامان من چند ماه هست سراغی ازم نگرفته؟ جرا همیشه قهره با من؟ گیرم که من بدترین ادم دنیا ولی مادر منم مادره خوب. یعنی هیچ حسی بهم نداره؟ یعنی دلش برام تنگ نمیشه؟ مگه نمیگن نوه عزیزه یعنی مامانم دلش برای نوه هاش تنگ نمیشه؟ امروز که بارون اومد دلم یهو برای مامانم تنگ شد ولی چند بار برم خونش؟ چند بار پیش قدم بشم آشتی کنم؟ هفته بعد دوباره قهر میکنه 

بهش پیام دادم مامان دلم برات تنگ شده ولی جوابمو نداد

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینه 

فکر کنم یروز بمیرم آخرین نفر که می‌فهمه مامانمه😑 

زنگ هم بهش بزنم کلا انرژیه منفیه 

مثلا میگم ناهار چی پختی میگه یه تیکه کوفت پختم،یه زهرمار پختم 

هی میگه وای حوصله ندارم 

دلم گرفت از متنی که نوشتی...مادر منم بجای یک زن همیشه یک مرد بود بهمون محبت نمی‌کرد البته ناگفته نماند بشدت پسر دوست بود اینکه می‌دیدیم چقدرررررررررر قشنگ به داداشام محبت می‌کنه بیشتر آزمون میداد این یعنی اینکه بلده اما انجام نمیده حالا سالها از اون روزا گذشته من سر خونه زندگیمم، تمام تلاشمو میکنم به بچه هام محبت کنم. مامانم بشدت از پسرانش آسیب دید ، بماند که روحیه دو تا خواهر تو خونمم نابود کرده و کردتشون مثه خودش ، اما حالا بشدت افسردگی داره و صبح تا شب یه گوشه میشینه و گریه می‌کنه پیش هزار تا دکتر بردنش همشون میگن مشکل جسمی نداره، گاهی می‌شنوم تو گریه هاش به منو دو تا خواهرم میگه حلالم کنید شاید حرفی زدم یا کاری کردم که نفرینم کردید.

خواهرم خیلی براش ناراحتن منم ناراحتم اما واقعیت اینه که مامانم همه دوران کودکی تا جوانی ما رو سوزوند. لذتی از زندگی نبردیم.خودم به شخصه بخاطر فرار از شرایط خونه ازدواج کردم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

میدونی گاهی وقتا اگه ساکت باشی و آروم طرفت حالا هر کی باشه فکر میکنه در قبالت وظیفه اش را کامل انجام داده ولی اگه شر باشی و همیشه متوقع طرفت بالخصوص والدین فکر میکنن دائم باید بهت خدمت کنن

من نمیدونم واقعن چی بین تو و مامانت گذشته ولی کلن مادر شما هم آدم هست  وقتشه دست از مقدس سازی ...

کاش یه کمپین راه بیفته دست از قدیسه سازی پدر مادرا برداشته بشه 50 درصد مشکلات مملکت ما حل میشه

50درصد دیگشم تو سایت نمیشه گفت می گیری که چی میگم؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔