2777
2789
منم باردارم ولی برا سحری پامیشم هم اینکه شوهرم تنها نباشه هم اینکه خودمم بخورم😋

اره فکر خوبیه ولی من از اون موقع که باردار شدم از اشتها افتادم نهایت خوراکم ۵ تا قاشق غذاست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به به خوش به حالت نوش جان التماس دعا عزیزم

جات خالی قشنگم. حتما عزیزم همچنین❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سیب زمینی سرخ کردنی با گوجه و هر چیز دیگه که بخوای کنارش بزاری مرغ یا کباب تابه ای و...مگه ندارین هم ...

آهان من فکر کردم خورشت خاصیه.

ما بهش نمیگیم خورشت سیب زمینی اخه مثلا میگیم مرغ و سیب زمینی سرخ شده یا کباب تابه ای و کنارشم سیب زمینی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قرمه سبزی

به به از اون خوشمزه هاست

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
عشقم خورشت سیب زمینی چجوریه؟

الان میگم جیگر

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
خورشت سیب زمینی چیه

الان میگم عزیزم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..