2777
2789

خورشت سیب زمینی

یه پیاز تفت میدی توش تیکه های مرغ رو میندازی که یکم رنگش سفید شه و ادویه و رب میزنی و آب می‌ریزی تا 2 سوم مرحله پختشو طی کنه، بعدش سیل زمینی هاتو اگه ریزه 4 قاچ اگه بزرگه 8 قاچ کن بریز توش تا بپزه. اگه هویج هم میخورین یا حلقه کن یا یکم کج(همرای سیب زمینی یا حتی زوتر از سیب زمینی هویج هارو بریز) 10 دقیقه آخر هم گوجه 4 قاچ کن یا حلقه کن بزار روش

از ناردون و آبغوره یا نارنج یا لیمو هم برای طعم دهیش میتونی استفاده کنی

نوش جان 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
خورشت سیب زمینی یه پیاز تفت میدی توش تیکه های مرغ رو میندازی که یکم رنگش سفید شه و ادویه و رب میزنی ...

چه جالب بنظر خوشمزه میاد😋 خصوصا ترشش کنی😋😋

ممنونم ازت😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما سحری عذا نمیخوریم چون بعدش میخوابیم سنگینه . و اینکه روغن و نمک داره تشنه میشیم. مثل صبونه نون و پنیر و گوجه و خیار میخوریم با گردو و خرما. بچه ها عالیه اصلا گرسنه نمیشید. تشنه هم خیلی خیلی کم آخرای ساعت

روانشناسی کودک
چه جالب بنظر خوشمزه میاد😋 خصوصا ترشش کنی😋😋 ممنونم ازت😘😘

عالی میشه اگه ترش باشه

مثلا امشب زرشک ریخته توش مامانم 😋

خاهش میکنم گلم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه حتما دعا میکنم

خیلی لطف میکنی عزیزم ممنونم

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه