بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برنج و خورشت سیب زمینی مامانم داره درست میکنه. تخم شربتی و خاکشیر هم حتما میخورم ک تشنه نشم
خورشت سیب زمینی چیه
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
پلو مرغ با ته دیگ سیب زمینــــــــــــــــــی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍 عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری) بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
لطفا شماهایی که میتونید روزه بگیرین برا ما مریض ها دعا کنید،😭😭
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه