2777
2789
عنوان

تست رایگان کرونا اصفهان

540 بازدید | 12 پست

سلام کسی جایی رو سراغ داره تو اصفهان رایگان تست کرونا بگیرن برای 14روز بعد از قرنطینه نیخان ببین خوب شدن یا نه سری اول 400هزارتومان هزینه دادن برا تست

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

اون سری اول ک مثبت بوده را ببزن بیمه شون پولشو میدن.اگر سنشون بالای۶۰ هست هم خانه بهداشت ها رایگان میگیرن ازشون

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

برو خانه بهداشت محلتون معرفی نامه تست کرونا بگیر.

۲تا مرکز دولتی هست، یکیش حدودای فلکه خوراسگون، اون یکی دروازشیراز، اونجا فقط ۱بار رایگان با اون نامه که گرفتی میگیرن.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سری اول ک مثبت بوده را ببزن بیمه شون پولشو میدن.اگر سنشون بالای۶۰ هست هم خانه بهداشت ها رایگان م ...

سنشون کمه 30سالن گلم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
سنشون کمه 30سالن گلم 

خب بیمه شون برن اون سری ک مثبت بوده را بگیرن بهشون میدن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
برو خانه بهداشت محلتون معرفی نامه تست کرونا بگیر. ۲تا مرکز دولتی هست، یکیش حدودای فلکه خوراسگون، او ...

حتما باید معرفی نامه بگیرن از خانه بهداشت؟ اون که فلکه خوراسگان هست میشه ادرس دقیق بدید لطفا هر دوتا جا رو؟ 

خب بیمه شون برن اون سری ک مثبت بوده را بگیرن بهشون میدن

ااا میده الان میگم بهشون

حتما باید معرفی نامه بگیرن از خانه بهداشت؟ اون که فلکه خوراسگان هست میشه ادرس دقیق بدید لطفا هر دوتا ...

دقیق نمیدونم. احتمال ۹۹ درصد بهداشت محل بری آدرس بهت بدن.

عمم رفت، فک کنم تو جی قبل فلکه خوراسگون نزدیک مسجده، اما دقیق نمیدونم.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
دقیق نمیدونم. احتمال ۹۹ درصد بهداشت محل بری آدرس بهت بدن. عمم رفت، فک کنم تو جی قبل فلکه خوراسگون ن ...

بله درسته همین جی رو بعد از خیابان همدانیان یکی گفته و رفته اما ادرس دقیق نداره، بازم ممنونم عشقم

میدونم آخر جی میشه، از گوگل مپ ببین

اینجا که میگید کلینیکه عزیزم؟ 

ااا میده الان میگم بهشون

اره چون مثبت بوده