2777
2789
من گفتار درمانگرم هنوز بچه ندارم به خاطر یه سری شرایط تا حالا نشده ولی اگر خدا بخواد از این ماه میخ ...

به سلامتی 

ایشالا بچت بدنیا اومد

بعد از 2 سالگیش خبرمکن ببینم هنوز 4 تا بچه میخوای  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی  ایشالا بچت بدنیا اومد بعد از 2 سالگیش خبرمکن ببینم هنوز 4 تا بچه میخوای   &nb ...

انشاالله

مطمئن باش که میخوام چون تا الان کلی خودمو توی امتحان گذاشتم 😂😂😂 

تا حالا هم درسته خودم مامان نبودم ولی دختر برادرم توی نوزادی تا ۴ سالگیش اکثرا پیش من بود.

من همیشه به بچه کنارم داشتم الان اولین باریه که نیست😁

انشاالله مطمئن باش که میخوام چون تا الان کلی خودمو توی امتحان گذاشتم 😂😂😂  تا حالا هم درسته ...

ایشالا خدا بهت 4 تا بچه تپل مپل بده 

ولی بزرگ کردنبچه خودت با همه مسولیت هاش فرق میکنه

واقعیتش منم از بچه خوشم میاد ولی برای نگهداریش واقعا دست تنهام

ایشالا خدا بهت 4 تا بچه تپل مپل بده  ولی بزرگ کردنبچه خودت با همه مسولیت هاش فرق میکنه واقعیت ...

انشاالله واقعا کاش خدا این فرصت رو بهم بده😍

مطمئن باش از من تنهاتر نیستی😁😂من فقط خدا و شوهرم رو دارم همین ولی میدونم رشد میکنم خودمم هم اگر سخت گیر نباشی و لذت ببری برات راحت تر میشه

انشاالله واقعا کاش خدا این فرصت رو بهم بده😍 مطمئن باش از من تنهاتر نیستی😁😂من فقط خدا و شوهرم رو ...

خدا برای هم نگهتون داره

تازه ازدواج کردی؟

اگه فضولی نیست میپرسم

خدا برای هم نگهتون داره تازه ازدواج کردی؟ اگه فضولی نیست میپرسم

ممنونم عزیزم الهی آمین، انشاالله شما و همسرتون رو هم

نه عزیزم دو سال و نیمه عروسی کردیم😁 قبلش هم یک سال و نیم عقد بودیم

دخترم 2 سالشه مشکلما اصلا مالی نیست همکاریه

خب شما دخترتون تازه هم از سن سختی هاش در اومده حق داری که الان احساس کنی نمیتونی این طبیعیه، خدا حفظش کنه براتون

همکاری همسر منظورته؟

خب شما دخترتون تازه هم از سن سختی هاش در اومده حق داری که الان احساس کنی نمیتونی این طبیعیه، خدا حفظ ...

سلامت باشی گلم

بله، البته از خیلیا شنیدم مردا زیاد کمکنمیکنن

سلامت باشی گلم بله، البته از خیلیا شنیدم مردا زیاد کمکنمیکنن

آره منم با دوست هام که حرف میزنم و اکثرا بچه دارن خیلی کم همسرشون میتونه بهشون کمک کنه که خب طبیعی هم هست آقایون بیشتر وقتشون رو درگیر کارشون هستن ولی اگر در این حد باشه که بلاخره از سرکار میان یکم نگه دارن تا شما هم به کارات برسی خوبه.

یکمم به خودت فعلا فرصت بده که آرامش ت رو به دست بیاری شاید خودت هم بعد از یه مدت پذیرای این موضوع بشی

آره منم با دوست هام که حرف میزنم و اکثرا بچه دارن خیلی کم همسرشون میتونه بهشون کمک کنه که خب طبیعی ه ...

آره واقعا

عزیزم خوشحال شدم باهت صحبت کردم 

من برم یکم کار دارم