2777
2789
عنوان

قانون جذب

127 بازدید | 22 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم شما تا حالا با قانون جذب عشق رفته رو آوردین تو رابطه بازم اگه آره بگین چجوریه تورو خدا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ن 

من اصلا ب هییچ وجه ب قانون جذب و این چیزا اعتقاد ندارم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جذب دوطرفه جواب میده ینی اونم باید بخاد

خب اگه اونم بخواد دیگه چه نیازی به جذبه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ن  من اصلا ب هییچ وجه ب قانون جذب و این چیزا اعتقاد ندارم

مرسی عزیزم 

جذب یه طرفه موقتی جواب میده

جدی؟

اگ شبا با دیدن چیزای ک ارزو داری حتی اگ توش اقرار باشه بخواب بریم... اگ از تموم کائنات بابت هرچی ک دادن سپاسگذار باشیم حتی اگ چیز بدی داده اون جمله بندیتو بخوب تبدیل کن و به کائنات بفرس تا برات چیزی ک میخای رو بفرستن... هیچوقت منفی باف نباش.... اعتماد بنفس داشته باش...سعی کن ب چیزی ک میخای برسی زیاد فک کنی تا اون شخصم بت فکر کنه.

تک تک اینکارارو انجام دادم و جواب گرفتم و همین باعث شده حس ششمم فوق العاده قوی شه

آخی چه سخت،،بنویس یه جا قبلش بابته تمام داشته هات خداروشکرمیکنی بعدبابت تمام گناهات گناهایی که خودتم حواست نبوده ازخداطلبه بخشش میکنی ذکراستغفرالله بگوبعدتوبه میکنی ونزدیک اذان نیمه شب ...باشه بهتره بعدحاجتتومثلابرگشته عشقتوازخدامیخای به خیروخوشی به بنده های خوبش قسمش بده و...،،بعدمطمئن باشی وشک نداشته باشی که اون روزبرگشتش اتفاق می افته وخداآرزوتوبرآورده بخیرکرده لعداون کاغذی یاتوی آب میشوری یایه جتمیذاری دستت بهش نرسه من لای قرآن میذاشتموخداروبه کلامش قسم میدادم وبعدکه برآورده میشدبرش میداشتم

البته بهت بگم جذب ینی تلاش خودت

درسته

اگ شبا با دیدن چیزای ک ارزو داری حتی اگ توش اقرار باشه بخواب بریم... اگ از تموم کائنات بابت هرچی ک د ...

ای  جانم خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 

عزیزم حالا که حس ششم داری میشه بگی من با عشقم قهرم آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم با عشقم البته کات کردیم کلا 

آخی چه سخت،،بنویس یه جا قبلش بابته تمام داشته هات خداروشکرمیکنی بعدبابت تمام گناهات گناهایی که خودتم ...

ای جانم الهی خوشبخت ترین شی به حق امام رضا مرسی عزیزم 

ای  جانم خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی  عزیزم حالا ...

حس ششم قوی اما فالگیر نیستم.

من حداقل باید شمارو یکبار دیده باشم حداقل دوبار باهاتون از نزدیک صحبت کنم تا چیزی بگم.

بعدشم بیشتر حس ششمای من مختص خودمه ن دیگران

حس ششم قوی اما فالگیر نیستم. من حداقل باید شمارو یکبار دیده باشم حداقل دوبار باهاتون از نزدیک صحبت ...

مرسی عزیزم