bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست سلام خوب هستین خانوما میگم شما تا حالا با قانون جذب عشق رفته رو آوردین تو رابطه بازم اگه آره بگین چجوریه تورو خدا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/24 | 17:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حاج_امیرآقا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1145 هر چیزی رو میخای به دست بیاری باید احساست رو درمورد اون خیلی خوب کنی درصد به دست آوردن رو خیلی میبری بالا با این کار ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 هر چیزی رو میخای به دست بیاری باید احساست رو درمورد اون خیلی خوب کنی درصد به دست آوردن رو خیلی میبری ... مثلا واسه برگشت عشقم هی با خودم بگم عشقم برمیگرده؟یا رهاش کنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حاج_امیرآقا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1145 مثلا واسه برگشت عشقم هی با خودم بگم عشقم برمیگرده؟یا رهاش کنم بیشترین درصد رسیدن بهم به اینه که دوتایی تون احساستون خوب باشه شما خودتم احساستو نسبت بهش خیلی خوب کن جوری که اصلا رسیدی بهش و استرسی نداری در این مورد تجسم کن ولی نمیخاد با جزئیات ریز اینا احتمال رو میبره بالا 100 درصدی وجود نداره ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 بیشترین درصد رسیدن بهم به اینه که دوتایی تون احساستون خوب باشه شما خودتم احساستو نسبت ب ... فدات میشه واسم دعا کنی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حاج_امیرآقا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1145 فدات میشه واسم دعا کنی انشاءالله به صلاح ترین اتفاقات برات بیوفته ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشاءالله به صلاح ترین اتفاقات برات بیوفته فدات شم خوش بخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حاج_امیرآقا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1145 فدات شم خوش بخت شی ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو