2777
2789
عنوان

درد شدید

331 بازدید | 22 پست

سلام من بیست‌ سالمه و لاغر اندامم همیشه پریودی پر دردی داشتم و بعد نزدیکی هم زیر دلم درد می‌گرفت دکتر هم رفتم اما گفت مشکلی نیست و عفونت و کیست نداری اوایل بارداریم حالت تهوع شدید داشتم که به مرور کم شد و از هفته نهم هم به کل قطع شد زیر شکم و کمرم هم خیلی درد می‌گرفت که دکتر میگفت اوایل بارداری طبیعیه و کمر درد شدیدت هم به خاطر گودی کمری هست که از قبل داشتی و برای کاهش دل دردت هم میتونی شکم و کمرت رو با شال ببندی و دمر روی شکم بخوابی اوایل حاملگی مشکلی برای جنین پیش نمیاد منم این کارو میکردم و دردم قابل تحمل میشد اما الان که دوازده هفتمه شکمم خیلی کم اومده جلو و سه روزه علاوه بر درد شدید کمرم زیر دلم وحشناک درد میکنه البته کل شکمم درد میکنه ولی درد زیر شکمم وحشتناکه یعنی اصلا نمیشه دست بهش زد یا دمر خوابید هم درد دارم هم تیر میکشه بعضی وقتا هم منقبض و سفت روز اول به این شدت نبود رفتم دکتر سونو کرد آنقدر این دستگاه سنو روفشار داد که نزدیک بود بزنم زیر گریه من کلا آستانه تحمل دردم خیلی زیاده و معمولا صدام در نمیاد وقتی هم بهش گفتم گفت جنین کوچیکه و باید فشار بدم تا دقیق ببینمش بعدم شروع کرد با دست محکم فرو کردن تو شکمم و معاینه و ماساژ بعدش خیلی بدتر شدم به زور از اونجا تا ماشین تونستم راه برم از اون موقع اصلا نمیشه به شکمم اشاره کرد بعد گفت باید فردا و پس فردا هم اگه درد داشتی بیایی بازم ماساژ رحمی بدم اما من ترسیدم و نرفتم گفت برای کمر دردتم به شوهرت بگو کمرتو با روغن زیتون ماساژ بده حالا کمر دردمو میشه تحمل کرد اما زیر دلم و نه امروز شوهرم آروم دست کشید روش جیغم رفت هوا لکه و خونریزی و حالت تهوع و ترشح ندارم اما وحشناک درد دارم خیلی زیاد به خاطر انقباض هایی هم که دارم استراحت مطلقم و پله برام ممنوعه و خونمون هم طبقه سومه همین یه بارم به بدبختی رفتم دکتر لطفا کمکم کنید دارم میمیرم از درد

چرا نرفتی زنان؟ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم زنان اما گفت باید ماساژ بدم و جنینی و بچرخونم اما من خیلی درد دارم نمیشه دست به زیر شکمم زد ماس ...

بنظرم یه دکتر خوب و با تجربه برو آخه نباید به این صورت درد داشته باشی مگه اینکه عفونت یا کیست باشه

چک کرد گفت عفونت و کیست نداری بخاطر فشار جایگاه جنینه باید بیا بچرخونیمش تو شکمت اخی زیر شکمم هم یکم ...

اونکه سفت میشه طبیعیه چون بچه یه جا خودشو جم میکنه اما معمولا از هفته های بالاتر مثلا ۱۲ معلوم میشه..من واقعا نمیدونم برای کاهش درد باید چیکار کرد چون شرایط بارداری دارو هم نمیشه خورد مگه دکترت تجویز کنه..

عزیزم این همه درد طبیعی نیست بهتره یه دکتر دیگه بری

من دوتا دکتر دیگه هم زنگ زدم میگن دکتر خودت استاد ماست و کاری از دستمون بر نمیاد خودمم میترسم از این همه پله برم پایین