سلام من بیست سالمه و لاغر اندامم همیشه پریودی پر دردی داشتم و بعد نزدیکی هم زیر دلم درد میگرفت دکتر هم رفتم اما گفت مشکلی نیست و عفونت و کیست نداری اوایل بارداریم حالت تهوع شدید داشتم که به مرور کم شد و از هفته نهم هم به کل قطع شد زیر شکم و کمرم هم خیلی درد میگرفت که دکتر میگفت اوایل بارداری طبیعیه و کمر درد شدیدت هم به خاطر گودی کمری هست که از قبل داشتی و برای کاهش دل دردت هم میتونی شکم و کمرت رو با شال ببندی و دمر روی شکم بخوابی اوایل حاملگی مشکلی برای جنین پیش نمیاد منم این کارو میکردم و دردم قابل تحمل میشد اما الان که دوازده هفتمه شکمم خیلی کم اومده جلو و سه روزه علاوه بر درد شدید کمرم زیر دلم وحشناک درد میکنه البته کل شکمم درد میکنه ولی درد زیر شکمم وحشتناکه یعنی اصلا نمیشه دست بهش زد یا دمر خوابید هم درد دارم هم تیر میکشه بعضی وقتا هم منقبض و سفت روز اول به این شدت نبود رفتم دکتر سونو کرد آنقدر این دستگاه سنو روفشار داد که نزدیک بود بزنم زیر گریه من کلا آستانه تحمل دردم خیلی زیاده و معمولا صدام در نمیاد وقتی هم بهش گفتم گفت جنین کوچیکه و باید فشار بدم تا دقیق ببینمش بعدم شروع کرد با دست محکم فرو کردن تو شکمم و معاینه و ماساژ بعدش خیلی بدتر شدم به زور از اونجا تا ماشین تونستم راه برم از اون موقع اصلا نمیشه به شکمم اشاره کرد بعد گفت باید فردا و پس فردا هم اگه درد داشتی بیایی بازم ماساژ رحمی بدم اما من ترسیدم و نرفتم گفت برای کمر دردتم به شوهرت بگو کمرتو با روغن زیتون ماساژ بده حالا کمر دردمو میشه تحمل کرد اما زیر دلم و نه امروز شوهرم آروم دست کشید روش جیغم رفت هوا لکه و خونریزی و حالت تهوع و ترشح ندارم اما وحشناک درد دارم خیلی زیاد به خاطر انقباض هایی هم که دارم استراحت مطلقم و پله برام ممنوعه و خونمون هم طبقه سومه همین یه بارم به بدبختی رفتم دکتر لطفا کمکم کنید دارم میمیرم از درد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا تا حالا اینجور چیزی نشنیدم.سونو رفتی که بچه دیده بشه؟خدا نکرده خارج رحمی نیس؟ اون قسمتم ...
اره سه روز پیش سونو دادم الانم شوهرم یه دکتر آورد تو خونه از روی سونو های قبلی گفت رحمت پایینه جنینی هم چرخیده و داره فشار میاره سه تا سرم زد گفت چون درد داری بخوام شکمتو معاینه کنم اذیت میشی اگه خونریزی داشتی بیا خطر سقط هست حالا چن نفر بهم گفتن روغن زیتون بزن ولی وقتی شوهرم روغن زیتون میزنه برام شکمم درد میگیره قابل تحمله ولی زیر شکمم اصلا قابل تحمل نیست یه بار عصر برام زد پدرم در اومد خیلی درد داشت امشبم شیفت کارشه نمیدونم تنها چیکار کنم دیگه والا
اره سه روز پیش سونو دادم الانم شوهرم یه دکتر آورد تو خونه از روی سونو های قبلی گفت رحمت پایینه جنینی ...
خب جنین ک معمولا میچرخه و ثابت نیس من خودم گاهی ضربه هاشو تو واژن حس میکنم انقد ک گاهی پایین ضربه میزنه اما سن حاملگیم بالاس شما هنوز کوچیکه نباید انقد فشار بیاره که اینجور دردی بگیردت .چرا گفته خطر سقط داری؟
خب جنین ک معمولا میچرخه و ثابت نیس من خودم گاهی ضربه هاشو تو واژن حس میکنم انقد ک گاهی پایین ضربه می ...
نمی دونم گفت الان باید سرش پایین باشه اما پاهاش پایینه و داره به زیر شکمت فشار میاره و سه روزم هست تغییر حالت نداده برای همین این سه روز آنقدر درد داری چون اومده پایین گفت اگه جون ریزی داشتی خطر سقط وجود داره ولی خداروشکر خونریزی ندارم ولی دردم وحشتناکه سرم ها هم تاثیری نداشتن