2777
2789
عنوان

درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 22 پست
اونکه سفت میشه طبیعیه چون بچه یه جا خودشو جم میکنه اما معمولا از هفته های بالاتر مثلا ۱۲ معلوم میشه. ...

به نظرتون ماساژ هاشو برم دردم خوب میشه اگه بشه حاضرم در شو به جون بخرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرتون ماساژ هاشو برم دردم خوب میشه اگه بشه حاضرم در شو به جون بخرم

اصلا تا حالا اینجور چیزی نشنیدم.سونو رفتی که بچه دیده  بشه؟خدا نکرده خارج رحمی نیس؟

اون قسمتم ک نشون دادی مربوط به رحمه یا ممکنه روده هام باشه شاید روده هاته و فک میکنی رحمه

اصلا تا حالا اینجور چیزی نشنیدم.سونو رفتی که بچه دیده  بشه؟خدا نکرده خارج رحمی نیس؟ اون قسمتم ...

اره سه روز پیش سونو دادم الانم شوهرم یه دکتر آورد تو خونه از روی سونو های قبلی گفت رحمت پایینه جنینی هم چرخیده و داره فشار میاره سه تا سرم زد گفت چون درد داری بخوام شکمتو معاینه کنم اذیت میشی اگه خونریزی داشتی بیا خطر سقط هست حالا چن نفر بهم گفتن روغن زیتون بزن ولی وقتی شوهرم روغن زیتون میزنه برام شکمم درد میگیره قابل تحمله ولی زیر شکمم اصلا قابل تحمل نیست یه بار عصر برام زد پدرم در اومد خیلی درد داشت امشبم شیفت کارشه نمیدونم تنها چیکار کنم دیگه والا 

اره سه روز پیش سونو دادم الانم شوهرم یه دکتر آورد تو خونه از روی سونو های قبلی گفت رحمت پایینه جنینی ...

خب جنین ک معمولا میچرخه و ثابت نیس من خودم گاهی ضربه هاشو تو واژن حس میکنم انقد ک گاهی پایین ضربه میزنه اما سن حاملگیم بالاس شما هنوز کوچیکه نباید انقد فشار بیاره که اینجور دردی بگیردت .چرا گفته خطر سقط داری؟

خب جنین ک معمولا میچرخه و ثابت نیس من خودم گاهی ضربه هاشو تو واژن حس میکنم انقد ک گاهی پایین ضربه می ...

نمی دونم گفت الان باید سرش پایین باشه اما پاهاش پایینه و داره به زیر شکمت فشار میاره و سه روزم هست تغییر حالت نداده برای همین این سه روز آنقدر درد داری چون اومده پایین گفت اگه جون ریزی داشتی خطر سقط وجود داره ولی خداروشکر خونریزی ندارم ولی دردم وحشتناکه سرم ها هم تاثیری نداشتن