2777
2789
جریان چیه

مهد کودک نی نی سایت دیگه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این خانمه با اناتا دعوا کرده؟؟ 

دوسته اونیع ک با ندا دعوا کرده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه با اون کاری ندارم

باشه خدافس

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

لطفا لغو نزنین 

ایشون یه اشتباهی کردن خودم متوجهش کردم. 

خودشم فهمیده کارش اشتباه بوده 

شرمنده اگه میشه لغو نزنید 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
😹😹😹😹😹وای خدا شکرت برا این بنده های بی نمکت

واقعا خدایا شکرت  درسته دیگه هیچوقت نمیشه مهد کودک رفت ولی من اینجا بعضی وقتا میرم تو حس و حال مهد خیلی میچسبه   

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه