2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست جونتو بشناس و برو 5127 به خدااگه کاپ کیک پیشم بودیه دونه میزدم فکش میومدپایین ندونست باکی ...

یا امام هشتممممممممممممممممممممم

چقدر بی ادبببببببببببببببببببببببب

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دوست جونتو بشناس و برو 5127 به خدااگه کاپ کیک پیشم بودیه دونه میزدم فکش میومدپایین ندونست باکی ...

چه بی ادب😒

این دختره کلا با همه یبار دعوا کرده

خدایی ارزش داره به خاطر این بیشعور بری آناتا؟ 

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
چی شده ندایی ؟

چی بگم عزیزم

اون خانم با سوگل بحثش شده بود سه ماه پیش بعد میومد حرصشو تو پیام خالی میکرد. منم دعواش کردم گفتم دیگه باهام حرف نزن. از اون روز هر جا میرم عین سایه دنبالمه عصبیم کرده

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
چی بگم عزیزم اون خانم با سوگل بحثش شده بود سه ماه پیش بعد میومد حرصشو تو پیام خالی میکرد. منم دعواش ...

آخه چرا شمارو اذیت میکنن؟

به خاطر این یه مدت رفتی؟

دختر حیف اعصابته بیخیال اصلا برات مهم نباشه

اینهمه ماها دوست داریم

اصلا نبینشون فقط گزارش بزن همین

☹ آخه چرا شمارو اذیت میکنن؟ به خاطر این یه مدت رفتی؟ دختر حیف اعصابته بیخیال اصلا برات مهم نباشه ...

گزارش میزنم ولی نی نی یار اصلا هیچ کار نمیکنه

فدات شم مهربون لطف داری بهم❤❤❤❤❤

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
نه واقعا نداره

پی وی بفرست😈😈😈

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

2823
2791
2779
2792