2821
2789
جریان چیه

مهد کودک نی نی سایت دیگه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانمه با اناتا دعوا کرده؟؟ 

دوسته اونیع ک با ندا دعوا کرده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه با اون کاری ندارم

باشه خدافس

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

لطفا لغو نزنین 

ایشون یه اشتباهی کردن خودم متوجهش کردم. 

خودشم فهمیده کارش اشتباه بوده 

شرمنده اگه میشه لغو نزنید 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
😹😹😹😹😹وای خدا شکرت برا این بنده های بی نمکت

واقعا خدایا شکرت  درسته دیگه هیچوقت نمیشه مهد کودک رفت ولی من اینجا بعضی وقتا میرم تو حس و حال مهد خیلی میچسبه   

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز