2777
2789

سلام خانمها خسته نباشید من الان ۳ ماهی شده پریودهام از ۲۸ روز به ۳۰ روز شده و این ماه برعکس ماهای قبل بدون هیچ دل درد شکمی و بدون هیچ لکه بینی  پریود شدم فقط کمر درد و سینه درد بودم اما خیلی سبک نه میشه بگی لکه بینی نه میشه بگی پریودیه از کل نوار بهداشتیم فقط ۶ تا استفاده کردم همش پد گذاشتم رنگ خون هم صورتی و قهوه ای هستش ولی همیشه روز ۵ پاک بودم الان امروز روز ۶ هستش هنوز همان حالت دارم یک چیزی بین لکه بینی و پریودی نمیفهمم پریودم یا باردار یا نمیدونم مشکلی برای بدنم پیش امده خیلی میترسم لطفا اگر کسی میدانه راهنماییم کنه

اگه اقدام بودی یه بی بی بزار اگه نبودی ممکنه عفونت خیلی شدیدی داری که متوجه اش نبودی حتما برو پیش مت ...

اخه نه خوارش نه ترشح بد بو و بد رنگ داشتم هیچی موردی نداشتم که بگم عفونته تازه قبل از پریودی ۴ روز قبلش تو سرکه و اب نشستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه نه خوارش نه ترشح بد بو و بد رنگ داشتم هیچی موردی نداشتم که بگم عفونته تازه قبل از پریودی ۴ روز ق ...

میدونم برا همین گفتم عفونتی داری که خودت خبر نداری بعضی عفونت ها کاملا بی علامت هستن 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز